Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lommel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Lommel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Lommel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Lommel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Lommel:

Plaatsen van trespa en houten glaslatten

Wij willen 2 overkappingen van ons huis met zwarte trespa laten afwerken (inclusief houten regelwerk). De isolatie onder de overkappingen is reeds voorzien (zie foto's). Het betreft oppervlaktes van ca. 7 en 13 m². In beide overkappingen moeten 2 spots en 1 bewegingsdetector worden ingebouwd. Een mooie afwerking (ordening trespa-platen, inbouwen spots) is zeer belangrijk.

Dubbele aluminium carport herstellen

Via deze vraag wil ik een klusjesman die een reparatie kan doen aan onze dubbele aluminium carport. door de storm zijn er in totaal 6 doorzichtige platen gaan vliegen. Nu wil ik dat er nieuwe doorzichtige platen worden geplaatst en voorzien van een aluminium strip over de platen, vastgeschroefd aan de carport, zodat deze niet snel meer gaan vliegen

Betontrap met hout bekleden

tweewoonst, 6 trappen te bekleden, spiltrap rechthoekig

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis laten plaatsen van 4 op 3 met goten en plat dak met houten vloer ,komt op klinkers te staan . Liefst uit kunststof maar hout mag ook .

Heropbouwen tuinbouw na stormweer

Tijdens de storm van afgelopen zondag is ons tuinhuis volledig vernield ( afmetingen ongeveer 3 op 4 meter ). Onze verzekering ( Axa ) heeft al bevestigd te zullen tussenkomen in de onkosten. Zou u misschien een offerte kunnen maken voor de herstelling / heropbouw

Herstellen van houten ramen

Onze bestaande erker uit meranti vertoond op de vloer verrotingsverschijnselen in het hout.

Houten trap plaatsen

Er wordt tegen onze bestaande woning een veranda aangebouwd en die wordt onderkelderd. Hoogte kelder is 2m40. Muurlengte waar de trap tegenkomt is 5m. Een rechte trap zonder leuning.

Twee betonnen trappen bekleden in hout voor nieuwbouwwoning

Wij zijn nieuwbouw aan het zetten,binnen drie weken beginnen ze aan het dak. Wij hebben twee trappen laten gieten in beton. Graag in hout, of betonlook.

Trap bekleden met hout

Nieuwbouw Betonnen trap draait om de eigen as 1,5 m leuning aan de bovenkant nodig. Momenteel betonnen trap en graag in hout bekleden. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping. Ter plaatse komen kijken.

Betontrap storten voor nieuwbouw duplex

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Voor een nieuwbouw op zoek naar iemand die een trap kan gieten die in een latere fase zal bekleed worden met steentjestapijt. Trap met 17 treden en maakt een hoek. En de traphal is een rechthoek. Graag snel de werken kunnen starten.