Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor plaatsen van trespa en houten glaslatten:

Plaatsen van trespa en houten glaslatten

Wij willen 2 overkappingen van ons huis met zwarte trespa laten afwerken (inclusief houten regelwerk). De isolatie onder de overkappingen is reeds voorzien (zie foto's). Het betreft oppervlaktes van ca. 7 en 13 m². In beide overkappingen moeten 2 spots en 1 bewegingsdetector worden ingebouwd. Een mooie afwerking (ordening trespa-platen, inbouwen spots) is zeer belangrijk.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lommel (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van trespa en houten glaslatten uit heel België:

Plaatsen trespa panelen tegen buitenmuren

Gevel te renoveren deels te metselen en deels af te werken met trespa en isolatie. Plannen beschikbaar op aanvraag. Open bebouwing, alle 4 de gevels.

Steenkorven plaatsen

Wall galva 135 x 220 x 25 + breuksteen (bvb blauwe of grijze) Wall galva 135 x 200 x 25 + breuksteen Wall galva 135 x 180 x 25 + breuksteen Steunpaal h 220 cm intern ingieten 2 st Steunpaal h 200 en 180 cm intern ingieten 4 st Koppelset 4 st Leveren - Plaatsen Vullen Als optie poederlakken RAL Tussen de steenkorven zullen holle trespa constructies worden geplaatst die zullen dien voor het plaatsen van terrasverlichting.

Houten gevelbekleding plaatsen

Muur bekleden met Thermowood en vele hoekjes en kantjes en oversteek van het dak afwerken met Trespa. Het gaat over een oppervlakte van 50-100m². Muur moet niet geïsoleerd worden.

Oversteek plaatsen in trespa

In de bouw zijn we bezig aan het afwerken van onze oversteek. De oversteek zou moeten afgewerkt worden in trespa. We hebben ook reeds een legplan gemaakt (opgemeten met laser) dus hopelijk kan je je daarop baseren. Afmetingen: zie plan bijlage Verduidelijking legplan: Groene lijnen zijn de delen trespa en rode lijn lijnen zijn de schroeflijnen aangezien deze platen best geschroefd worden.

Gevelbekleding met steenstrips

Het betreft een woning uit de jaren 50 met een 5mm dikke spouw, en 1 muur (voorgevel) met reeds vernieuwde glaspartijen, en 1 muur (zijgevel) met nog te vernieuwen glaspartijen. Er is een mogelijkheid om langs de voorgevel tot 12 cm diep te werken en langs de zijgevel quasi onbeperkt. We willen graag advies naar kostprijs en werkwijzen van het plaatsen van buitenmuurisolatie van beide gevels in steenstrips of platen (Trespa, cementvezelplaten, ...). Zeker icm met de te vernieuwen ramen. Tevens moet voor de zijgevel een oplossing gevonden worden voor het dakwerk. We weten bijvoorbeeld niet of de huidige staat van de gevel voldoende is voor het plaatsen van een 'hangende' buitengevelisolatie. Indien zo overwegen we immers OOK om spouwmuurisolatie te plaatsen. Indien niet, vragen we ons af wat de kosten zouden zijn bij het 'opnieuw plaatsen' van de buitengevel voor de zijgevel (waar de ramen nog moeten worden vervangen worden), maar dit lijkt ons niet opportuun voor de voorgevel (waar de ramen reeds vernieuwd zijn). We zoeken dan ook een vakman die ons gerichte oplossingen voor deze problemen kan bieden.

Plaatsen trespa panelen tegen buitenmuren

Vakman voor het plaatsen van Trespa (tegen buitenmuren van voor en achtertuin) Oppervlakte : op te meten door vakman. Woning : deel van de gevel.

Trespa gevelbekleding plaatsen

Wij willen trespa gevelbekleding laten plaatsen platen van 3050mm kunnen geplaatst worden zonder te verzagen. 130 m².

Composiet gevelbekleding aanbrengen

Achtergevel: isolatie te plaatsen + trespa platen. Oppervlakte ongeveer 90m² Woning : 2 verdiepingen met dak. hoogte 8 m tot aan de afvoer.