Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor plaatsen van trespa en houten glaslatten:

Plaatsen van trespa en houten glaslatten

Wij willen 2 overkappingen van ons huis met zwarte trespa laten afwerken (inclusief houten regelwerk). De isolatie onder de overkappingen is reeds voorzien (zie foto's). Het betreft oppervlaktes van ca. 7 en 13 m². In beide overkappingen moeten 2 spots en 1 bewegingsdetector worden ingebouwd. Een mooie afwerking (ordening trespa-platen, inbouwen spots) is zeer belangrijk.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Lommel (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van trespa en houten glaslatten uit heel België:

Composiet gevelbekleding aanbrengen

Achtergevel: isolatie te plaatsen + trespa platen. Oppervlakte ongeveer 90m² Woning : 2 verdiepingen met dak. hoogte 8 m tot aan de afvoer.

Gevelbekleding aanbrengen voor een nieuwbouw

Gevelbekleding voor een nieuwbouw in hout of kunststof te plaatsen. Dit voor zo een 75 m². Materiaal voorkeur voor HPL, trespa of soortgelijk materiaal.

Vernieuwen dakrand plat dak

Wij hebben een plat dak waarvan de dakrand aan vernieuwing toe is. Momenteel is deze bekleed met PVC, maar de kleur is niet meer mooi (afgeschoten van de zon op een aantal plaatsen). Wij dachten aan een nieuwe dakrand in TRESPA (of ander materiaal indien dit gelijkaardig is).

Dakgoot met Trespa bekleden

Ik wil graag de dakgootbetimmering laten vervangen. De dakgoot is ongeveer 12 meter lang (voor en achter = 24 meter in totaal) en ongeveer 30 cm diep. Aan de achterkant is een veranda waardoor het moeilijker is om de stellingen te plaatsen. Ik wil de dakgootbekleding graag laten vervangen door trespa (ivm onderhoudsvrij) in de kleur zwart.

Dak opbouwen en carport plaatsen

Voor ons nieuwbouwproject zijn we opzoek naar ervaren dakwerker. Geschatte start van de werken zijn november 2019. De metalen constuctie van de carport is voor de bouw aannemer de verdere afwerking is voor de dakwerker. De carport wordt gemaakt van een houten constructie en wordt afgewerkt met zwarte trespa platen.

Plaatsen trespa pura

Aanbouw af werken met trespa pura, in 3 verschillende kleuren. In de aanbouw zijn 4 ramen. Oppervlakte ca 50m².

Dakgoten vervangen of herstellen

Trespa onder het dak plaatsen rondom het volledige huis. Onafgewerkt huis gekocht, dak is oké maar afwerking niet.

Trespa plaatsen onder en achter dakgoot

wij willen onze bestaande dakgoot (vooraan onze woning) nu bekleed in cederhout laten bekleden met een kleurbestendige plaat (trespa?). Lengte van de dakgoot +- 6meter.