Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Neerpelt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Neerpelt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Neerpelt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Neerpelt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Neerpelt:

2 Deuren isoleren

2 Deuren isoleren. Aan achterkant zijn 3 gaten die opgevuld moeten worden met polystireen of glaswol en dan dichtwerken.

Bokhut plaatsen

Blokhut Edelweiss van 4.15m x 3.2m plaatsen. Betonnen ondergrond en vloer voor tuinhuis reeds aanwezig.

Betonnen trappen bezetten in massief hout

In een nieuwbouwproject moet men 2 bestaande betonnen trappen van 15 treden bekleden. De trap draait vanaf de 2de trede, 3 tredes in de draai.

Bokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut "Edelweis 415x295" of een blokhut "Luka 410x296"laten plaatsen.Er is nog geen definitieve beslissing genomen. Geen prijs te maken voor fundering.

Plaatsen van wenteltrap naar zolder

Binnenkort wordt ons dak vernieuwd met als doel de zolderkamer te gaan gebruiken als logeer-/speelkamer. Momenteel is de zolder enkel bereikbaar via een uitschuif ladder. We zouden deze graag willen vervangen door een wenteltrap. Dakwerker zal opening maken.

Harmonicadeuren en ramen plaatsen

Voor onze nieuwbouw woning zin wij opzoek naar een 2tal harmonica deuren en 3tal ramen. Deze dienen allemaal in de zelfde stijl te worden uitgevoerd namelijk een steellook. De harmonica deuren zijn voor een breedte van 2,8 meter en een hoogte van 2,78 meter met vast boven stuk. De ramen zijn alle 3 ongeveer 80 cm breed 1 is 2,5 meter hoog de andere 2 zijn 2,78 meter hoog de ramen dienen kantel kiep te zijn. De 2 ramen van 2,78 meter hoog hebben beide een vast boven stuk.

Herstellen garagepoort

Herstelling kantel-garagepoort. Sluit niet meer, onder op de grond is plaat weg om te sluiten.

Herstellen buitentrap en bekleden

We hebben een betonnen buitentrap die bekleed is met hardstenen tegels. Door vochtinwerking hebben de tegels losgelaten. Er moet een herstel komen van de basis (beton) en dan eventueel opnieuw bekleden met de huidige tegels of met iets anders. Natuursteen.

Kozijnen harmonicadeur in aluminium plaatsen

Ik wil graag een glazen harmonica deur plaatsen in een veranda. Hoogte +- 2. 25 m en breedte +- 3. 43.

Blokhut Luna plaatsen

Plaatsen van de Blokhut Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm. Inclusief dakgoten. Er is al een betonnen ondergrond voorzien.