Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor 2 deuren isoleren:

2 Deuren isoleren

2 Deuren isoleren. Aan achterkant zijn 3 gaten die opgevuld moeten worden met polystireen of glaswol en dan dichtwerken.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Neerpelt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 deuren isoleren uit heel België:

Renovatie/restauratie uitvoeren

Houtwerk buiten: 1 Nazicht en restauratie buitenschrijnwerk (ramen, deuren, garagepoort, kozijnen ramen en deuren, vensterluiken) 2 Nazicht aansluiting buitendeuren tegen kozijnen 3 Nazicht aansluiting raamvleugels tegen elkaar en tegen kozijnen 4 Nazicht en vervanging tochtstrippen in vensters en deuren 5 Isoleren binnenkant buitendeuren en garagepoort 6 Plaatsen ingebouwde tochtborstels voordeur en 2 achterdeuren 7 Oplossen kromtrekken voordeur bij warm weer 8 Wegwerken slepen buitendeuren en binnendeur tussen hal en keuken 9 Nazicht sluiting luiken vensters tuinzijde 10 Verlengen oversteek pergola 11 Vervangen platen dak pergola 12 Vervangen schrootjes zijkanten pergola Houtwerk binnen: 13 Wegwerken schrootjes slaapkamers en overloop 14 Nakijken parket op 1 ste verdiep

Gevel renoveren

Gevel renoveren en isoleren. Ramen en deuren behouden. Aan achterkant 2 deuren en een raam maken. Momenteel aan achterkant een schuifraam.

Isoleren achtergevel en afwerken met steenstrips

Isoleren van achtergevel en afwerken met steenstrips. Ongeveer 6 meter breed en 6 meter hoog. Er zitten wel 4 ramen en 2 deuren in, waar dus rekening mee moet gehouden worden.

Zijgevel isoleren

Mijn huis (bouwjaar 1904) heeft een vrijstaande zijgevel (zonder spouwmuur) van ongeveer 70 m². Deze muur vertoont barsten, ligt op het zuidwesten (inslaande regen) , en zorgt voor vochtige muren binnen ( = de traphal). Er zijn geen ramen en geen deuren in deze muur. Ik wil hem laten isoleren aan de buitenkant en afwerken met sidings (of andere budgetvriendelijke afwerking).

Gevelrenovatie uitvoeren

Gevelrenovatie met metalen bekleding van een oude woning uit 1875. Mee isoleren is vereist door de gemeente. Langs binnenuit is de woning reeds goed geïsoleerd. De huidige gevel bestaat uit 50% natuursteen en 50% crepi (dat vorig jaar geschilderd is geweest). Ik wil graag de mogelijkheid bekijken om bij de gevelrenovatie de huidige gevel te laten staan. Bij renovatie vermoed ik dat het nodig zal zijn om de dakgoot bovenaan de gevel mee te renoveren. De woning van één gebuur loopt mee met mijn huidige gevel. Oppervlakte van de voorgevel is iets minder dan 14m² (dit is dan zonder ramen en deuren). metalen/aluminium platen tegen zetten

Gevel bekleden met crepi

Ons huis is van het bouwjaar 1950. In ons bijgebouw hebben we vochtplekken op de binnenmuur. De buitenmuur is een enkele stenen muur. De oppervlakte van de te behandelen muur is ongeveer 48m² excl. de afmetingen van de ramen en deuren. De dakrand is in een aluminium profiel (plat dak). We zouden dus graag onze gevel willen bekleden met crepi. Isoleren is niet nodig.

Buitenmuur isoleren en bezetten

Zijmuur isoleren en bezetten. Totale oppervlakte is 100m² geen ramen of deuren rechte muur zonder openingen.

Isoleren gevels en crepi plaatsen

Onlangs heb ik een te renoveren losstaande woning gekocht. Ik heb reeds de dakwerken en nieuwe ramen en deuren in orde gebracht. Deze zijn voorzien voor de 8cm buitenmuur isolatie + crepi die ik zoek aan te brengen. De totale oppervlakte zou rond de 175m² zijn, waarbij ik onderaan een stenen plint zou willen.