Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Opglabbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Opglabbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Opglabbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Opglabbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Opglabbeek:

Plaatsen houten carport

Aanbouw carport plaatsen. Momenteel carport voor 1 auto en men zou graag daar nog een carport aanzetten voor de andere auto.

Garagepoort ombouwen naar toegang bureau

Momenteel is een geautomatiseerde sectionele poort (volle eik) aanwezig uit twee delen. Ik wil het geautomatiseerde deel weg (elektriciteitwerk mag er helemaal uit). Poort zelf wil ik ombouwen naar een garagepoort met draaideuren ofwel een houtenkader met twee deuren. Liefst behoud ik de poort, maar als een nieuwe nodig is, is dat ook goed. Oppervlakte: 2m20 op 2m.

Houten poort aan oprit herstellen

Houten poort herstellen, dit is een ingangspoort naar de tuin en aan de oprit. De poort hangt scheef en sleept over de grond.

Draaitrap plaatsen naar zolder

Trap in de hal (naar de zolder) plaatsen. Wegens erg weinig ruimte is enkel een draaitrap mogelijk. Liefst in hout (landelijke stijl).

Luiken maken in pvc

14 luiken , 7 ramen die moeten gemaakt worden in pvc . Afmeting: 1,60 op 0. 65

Herstellen houtrot kozijn

Weghalen houtrot in L-benedenhoek meranti-raam, behandelen en herstellen. Ramen zijn geschilderd.

Betontrap storten in nieuwbouw

Graag offerte voor storten betontrap in nieuwbouw. Trap wordt na de bouw bekleed met hout. Rechte trap met platform, 180 graden. Van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar zolderverdieping.

Wenteltrap plaatsen

Hoogte van de te overbruggen hoogte is 297cm. Wenteltrap zou tegen de klok in draaien en ifv het ontwerp een draai maken tussen de 220° en 270°. Optreden graag ergens tussen de 18 en 19 cm. De aantrede (niet overal gelijk bij een wenteltrap) maar zou toch ergens tussen de 22 en 25 cm moeten liggen. Buitenste diameter zou een 3m mogen zijn, binnenste diameter zou 1m mogen zijn. Het materiaal van de trap zelf zou beton mogen zijn en de afwerking zou bezetsel zijn. Afwerking van de trede ou hout worden. De stootboord zou ik niet bekleden. Qua leuning heb ik eigenlijk nog niet direct een idee. Als ook niet van mogelijke verlichting die in de trap of leuning kan ingewerkt worden.

Plaatsen van nieuwe buitentrap in metaal

Wij zouden een nieuwe buitentrap moeten hebben die voorlopig budgetvriendelijk is maar wel degelijk en presentabel. De hoogte is 112,5 cm van grond tot overloop , materiaalkeuze is onbeslist en bespreekbaar en de tredes moeten niet zo breed zijn als onze huidige tredes. Foto ter beschikking.

Lichtkoepel vervangen/herstellen

Onze lichtkoepel is beschadigd geraakt. Graag een offerte voor een isolerende (zo hoog mogelijk) bolvormige koepel van 100 x 160, incl. Verwijderen van de huidige (kapotte) en plaatsen van de nieuwe. adresgegevens bij afspraak