Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Overpelt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Overpelt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Overpelt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Overpelt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Overpelt:

Vaste zoldertrap plaatsen

Vlizo zoldertrap vervangen door een vaste trap met brede treden en leuning.

Dichte trap plaatsen in een nieuwe woning

Ik wil een rechte, dichte trap plaatsen in een nieuwbouw. Ik wil onder de trede led verlichting plaatsen.

Blokhut Villach plaatsen

Graag hadden wij de blokhut Villach 505x320 laten plaatsen. We hebben al een fundering geplaatst.

Blokhut Cube plaatsen

Plaatsen van van deze blokhut 400x320 + extensie 400 cm. De blokhut dient geplaatst te worden. Het terrein is goed bereikbaar. Fundering ook te voorzien.

Trap bekleden met laminaat

Molenaarstrap met 16 treden , 58 cm op 16 cm . Graag in laminaat.

Houten ramen opnieuw schuren en verven

De ramen aan de buitenkant van onze veranda zouden tegoei geschuurd, geverfd en opnieuw gekit moeten worden. Het gaat over een 2 luiksraam, 3 luiks raam, een schuifdeur en een achterdeur

Binnendeuren plaatsen

Mijn huis is 21 jaar oud en er dienen 6 schildersdeuren en 1 glazen deur, allen met omkasting, geplaatst te worden. Materiaal werd reeds gekocht.

Leveren en plaatsen van 2 houten trappen

Trappen ter vervanging van 2 bestaande trappen. Beiden rechte steektrappen, van gelijkvloers naar verdiep 1: Trap met gesloten stootborden (kelder onder de trap)van verdiep 1 naar verdiep 2 open trap Beide trappen verbonden met ballustrade van 2,6 m op overloop keuze materiaal traptreden, naar gelang uw assortiment en prijs, hout, laminaat of composiet

Omkasting tv kast

Ik heb een bestaande tv kast die vergroot zou moeten worden zodat mijn nieuwe tv erin kan je kan de elementen afbreken en onderaan een nieuwe kast voorzien er is daar plaats voor. De kast bestaat uit een strak geheel en is gelakt kleur geen probleem heb de nummer nog van de kast.

Binnendeur

het plaatsen van een binnendeur met omlijsting zie foto 1