Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Truiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Truiden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Truiden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Sint Truiden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Truiden:

Trapbekleding met hout plaatsen

Standaard rechte trap met 16 optreden bekleden met massief hout of HPL.

Oude garagepoort verwijderen en nieuwe sectionale poort monteren

Het uit nemen van handmatige garagepoort. Hiernaast ook een elektrische sectionale garagepoort plaatsen. Standaardmaat voor 1 auto.

Trapgat te maken en trap plaatsen

Trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen. Houten trap.

Nieuwe houten buitendeur plaatsen

Graag een nieuwe buitendeur achteraan. Deels hout en deels glas.

Blokhut Luna plaatsen

Graag willen wij de Blokhut Luna 295x295 + extensie 380 van Makro laten plaatsen. Een betonnen ondergrond is reeds voorzien. Dit zou voor eind oktober zijn.

Garage metselen opbouw

Garage achter het huis met afmetingenvan 8mx7m, hoogte: 2m30 minimum en met een zadeldak.

Keukendeur herstellen

Mijn keukendeur dient hersteld te worden. Het binnenwerk dient vervangen en de bevestigingen vernieuwd. Boven op de slaapkamer wil ik een kantelraam. Nu gaat het raam enkel zijdelings open.

Kiepramen herstellen of vervangen

Sommige van de kiepramen hangen wanneer deze worden geopend, precies uit de scharnieren en sluiten niet goed meer. Houten kozijnen.

Houten trappen plaatsen

Wij zoeken 2 trappen voor onze nieuwbouwwoning. Deze van gelijkvloers naar 1e verdieping zou in eik moeten. De trap van 1e verdieping naar zolder mag in goedkoper materiaal indien de verschillen niet te groot zijn. Het zijn telkens +/- 15 treden per trap. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Betontrap storten

Actueel verbouwen we de gelijkvloerse verdieping. Onze voorkeur gaat uit naar een betonnen gepolierde wenteltrap in het wit. De trap zal ter plaatse gegoten moeten worden want hij moet binnen in het huis komen. De plaats waar de trap moet komen is een ruimte in het verlengde van de garage, op het gelijkvloers. De trap moet een hoogte overbruggen van 210cm. De trap komt tussen drie muren in U-vorm. Lange been van de U= 135 en ander been 115, korte been van de U=145 (alle maten zijn bij benadering). De trap mag gerust onderaan 'uit de U' komen (de draai of bocht mag een stuk(je) voorbij de lange benen van de U komen). Wij hadden er ook graag verlichting in verwerkt gezien.