Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Tongerlo (Limburg) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Tongerlo (Limburg).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Tongerlo (Limburg) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport timmerwerken in Tongerlo (Limburg) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Tongerlo (Limburg):

Draairichting buitendeur wijzigen

Onze alluminium achterdeur draait open naar binnen wat redelijk vervelend is. We zouden deze deur graag naar buiten laten opendraaien.

Poort garage vervangen

Het zou zijn om mijn poort van de garage te vervangen. (elektrisch) De poort is 3,5x3,6m.

Garagepoort in eik maken

Sectionale garagepoort in eik maken. Landelijke stijl. Met verticale planchetten en een boog vanboven. Afmetingen zijn 2.5m x 2.2m.

Herstellen tuinhuis

Tijdens de laatste stormen hebben we gemerkt dat de deur en zijn omkadering zijn los gekomen. Ik heb zelf de deur voorlopig terug geplaatst. Ook de dakafkasting mag vernieuwd worden.

Nieuwe vaste zoldertrap plaatsen

Nieuwe vaste zoldertrap plaatsen. Opening voorzien.

Vervangen ramen en deuren

Vervangen van ramen en deuren met dubbel glas, momenteel is het geen echt dubbel glas en zitten er ook ruitjes in de ramen. Het gaat om drie deuren en 14 ramen. De kozijnen zijn momenteel in het hout, maar we zouden PVC willen met extra geïsoleerde lagen in.

3 veluxramen vervangen

Zou graag 3 veluxramen vervangen met de hoogste isoleringgraad (tripleglas) , velux met rolgordijnen of rolluiken

Plaatsen van metalen tuinhuis incl betonbodem

Vakman voor volledige montage van een metalen tuinhuis Regent 300 x 366 cm (zie makro shop). Graag ook een afzonderlijke offerte voor het aanleggen van een betonbodem van 400 cm x 400 cm en 15 cm dik.

Binnendeuren plaatsen

plaatsen van 4 binnendeuren in een gyprocwand.deze is nieuw geplaatst dus moet er geen oude deur uitgebroken worden.1 honinggraad deur en 3 tubespaandeuren.ik wil gerust meehelpen mocht dit gewenst zijn.

Plaatsen inbouwkasten

Wij zouden graag inbouwkasten laten plaatsen in onze slaapkamer. Voorlopig denken we aan kasten uit hout, maar een ander materiaal mag ook. Afmetingen ken ik niet vanbuiten, dat moet nog opgemeten worden.