Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zonhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Zonhoven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Zonhoven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Zonhoven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Zonhoven:

Binnendeuren plaatsen

Ik zoek een vakman voor een plaatsing van 2 binnendeuren. Ik heb de deuren reeds gekocht.

Herstellen van metalen garagepoort

Graag herstellingen van een metalen garagepoort , gaat niet altijd toe...Graag eens komen kijken om het te laten maken. Hopelijk kunnen jullie hiermee de situatie beter inschatten.

Herstellen van schuifraam in PVC

Het raam kan na geopend zijn niet meer dichtgedaan worden. Het kan enkel tegenaan geduwd worden. Het slot lijkt geblokkeerd.

Blokhut Meribel plaatsen

Ik zoek een vakman om een Blokhut Meribel 336 x 230 te laten leveren en monteren. Deze dient nog aangekocht te worden maar we willen natuurlijk eerst op de hoogte zijn van mogelijkheden en prijzen.

Carport met tuinhuis plaatsen

Een dubbele carport met daarnaast een tuinhuis van een oppervlakte van 1 carport! Geplaatst!

Buitentrap plaatsen in inox, metaal of hout

Een buitentrap in Inox, metaal of hout . Het is om een aparte ingang te maken naar de bovenverdieping.

Taatsdeuren plaatsen

Aluminium met slank profiel (met glas) plaatsen.Binnendeur te plaatsen .Taatsdeur.

Zwevende trap plaatsen in hout of metaal aan een muur

Graag zou ik een zwevende trap willen plaatsen in onze nieuwbouwwoning. De muur is een volle betonblokken muur van 14 cm dik en is reeds bepleisterd. Vanaf de afgewerkte vloer beneden tot afgewerkte vloer boven is het 329 cm en de breedte van de muur onder het trapgat is 406 cm in totaal maar we zouden liefst maar rond de 360 cm willen benutten van deze muur. De treden dienen van witte kleur te zijn, ofwel in metaal ofwel in hout.

Trap plaatsen

Wij willen een trap - hetzij in hout, beton of iets anders- laten plaatsen in het huis dat wij gaan aankopen. Hiervoor hebben wij een offerte nodig voor het plaatsen van de trap incl. trapgat en eventueel de mogelijkheid om het oude trapgat dicht te maken.

Bestaande deur plaatsen

Ik wil graag een bestaande deur in een nieuw deurgat laten plaatsen.