Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor binnendeuren plaatsen :

Binnendeuren plaatsen

Ik zoek een vakman voor een plaatsing van 2 binnendeuren. Ik heb de deuren reeds gekocht.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Zonhoven (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnendeuren plaatsen uit heel België:

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen. De woning is een split-level met 2 verdiepingen en een kelder, bebouwde oppervlakte gelijkvloers is 157 m2. Er zijn weinig binnendeuren, er zijn grote glaspartijen met dubbel glas, de muren zijn zichtmetselwerk. Het huis ligt op 21 are grond, de ondergrond is ijzerzandsteen.

Bbinnendeuren plaatsen

Ik wil 6 binnendeuren laten plaatsen. Standaard houten binnendeuren. Reeds aangekocht.

Renovatiewerken in een appartement uitvoeren

Verbouwingswerken in een appartement met een oppervlakte van ongeveer 76 m². Uitbreken badkamer en toilet + nieuwe badkamer en toilet plaatsen, verplaatsen deur in de gang, nieuwe radiator in living, nieuwe elektriciteitskast in functie van herkeuring. Kast op maat maken voor in de gang. Schilderen volledig appartement + binnendeuren.

Plaatsen van binnendeuren, herstellen pleister- en schilderwerken

Diverse werken ui te voeren: Binnendeuren vervangen (7 tal in totaal). Bovenverdieping met Theysdeuren en voor de keuken een andere soort deur. Op sommige plaatsen zijn er uitzettingsbarsten in het pleisterwerk en deze dienen hersteld te worden( eerdder retocuhes). Aantal ruimtes die herschilderd moeten worden zoals inkomhall en nachthall.

Binnendeuren plaatsen

Graag dringend een schrijnwerker gezocht voor het plaatsen van volgende schilder deuren Dit is de spannende maat links buiten draaiend 900 x 2080 links buiten draaiend 880 x 2070 met met wc-sluiting Aantal = 2 deuren . Deuren nog niet aangkocht.

3 Binnendeuren plaatsen

3 nieuwe witte schilderdeuren binnen plaatsen. Aankoop deuren via de vakman .

Plaatsen van 7 binnendeuren op gelijkvloers

Nieuwe binnendeuren plaatsen op ons gelijkvloers. Het betreft 7 binnendeuren, 6 van standaardafmetingen en 1 iets kleiner (deur naar kelder). Materiaal aan te kopen door vakman.

Plaatsen 5 binnendeuren op eerste verdieping

Plaatsen van 5 binnendeuren , 1 s te verdiep. Het zijn standaard maten : 201. 5 cm hoog , 78 en 83 cm deurblad. Nieuwe deuren zijn gelamineerd en met kassement en afwerklijst. De oude deuren zijn ook zo.