Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele timmerman voor "17 garage units bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor 17 garage units bouwen:

17 garage-units bouwen

Ik zoek een vakman voor het bouwen van 17 grote garage-units. Doen jullie enkel metselwerken? Graag informatie over maar ook indien jullie grondwerken en/of vloerplaat doen.

Plaatsen van trappen

Graag had ik een offerte bekomen voor 3 trappen welke moeten geplaatst worden in onze nieuwbouwwoning. De trappen worden voorzien in Rubberwood 6/4 of 8/4, ik weet niet echt wat nodig is. 1) keldertrap: open trap , 1 kwartdraai, met zijleuning aan de muur met 1 plank. ( 15 treden ) ( aantrede zeker niet meer dan 20 cm op de looplijn ) 2) gesloten trap naar verdieping, 1 kwartdraai , tussen 2 muren , dus zonder extra leuning. Graag ook de variante voor een zaagtrap zonder zichtbare zijwangen. ( 17 treden) 3) open trap van garage naar de woning met palier ( breedte 90 cm en 8 treden) met leuning met 2 horizontale planken. Plaatsing is voorzien 2 de week van mei 2015. Plannen ter beschikking.