Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Afbreken van een betonnen trap" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afbreken van een betonnen trap:

Afbreken van een betonnen trap

Buitentrap niet uitlopend aan terras en er achteraf aangezet in beton, vertrekt vanuit tuin. Ik wil deze trap met 16 treden laten afbreken.

Blokhutgarage plaatsen

Graag willen wij onze Makro Blokhutgarage, gebruikt als tuinhuis laten plaatsen. Eventueel op betonnen fundering / vloer (al kunnen we dat ook zelf voorbereiden). In vervanging van bestaand tuinhuis dat we zelf zullen afbreken en afvoeren. Makro Blokhutgarage 385x565 44mm Shingels plaatsen (artikel 1973972)

Afbreken werkhuisje en nieuw tuinhuis plaatsen

Door de storm van afgelopen zondag is het dak met balken en alles afgerukt. De stabiliteit is hierdoor niet meer wat het zou moeten zijn. Voor de verzekering een offerte opmaken om het oude af te breken en een nieuw tuinhuis in de plaats te bouwen. Als de verzekering akkoord gaat mag het werk ook uitgevoerd worden door de vakman. Betonnen tuinhuis, afgewerkt met planken.

Trap afbreken en nieuw zoldergat maken met nieuwe trap

Wij willen graag een huidige betonnen trap dat tussen 2 muren staat afbreken afbreken en de trapopening ook toemaken. Hiernaast moet er nog een extra trapopening naar de kelder ook worden toegemaakt. Evenwijdig hiervan moet men een nieuw trapgat maken in een betonnen ondergrond en dus ook een nieuwe vaste trap plaatsen. Materiaal en dergelijke te bespreken met de vakman.

Oud tuinhuis afbreken en nieuw tuinhuis plaatsen

Huidig oud houten tuinhuis (ongeveer 3x2m) afbreken en afvoeren, betonnen vloer herstellen/vernieuwen en nieuw tuinhuis plaatsen (nog aan te kopen; zal iets groter zijn, vermoedelijk maximaal 4x3m).

Oud tuinhuis afbreken en afvoeren + nieuw tuinhuisje plaatsen

Het huidige oude houten tuinhuisje is 3. 65 breed en 2. 45 diep, zo ook de betonnen chappe er onder. Bij Makro hebben ze iets kleiner in PVC. Graag vakman voor het oude tuinhuis af te breken eind november-begin december 2018 en af te voeren (containerpark) + het nieuwe tuinhuisje in kunststof te plaatsen ...

Afbraak en opruiming oud tuinhuis

Ik wil een oud tuinhuis laten afbreken, en al het afval laten wegbrengen . Het tuinhuis meet 3,5 x 2,5 m . Het dak bestaat uit OSB platen met Betumen golfplaten . Er is ook een houten bodem/ vloer, alles dient verwijderd te worden tot op de betonnen sokkel.

Bestaande buitentrap vernieuwen

Afbreken bestaande gemetste buitentrap bekleed met arduin, ondergrond is beton. Trap is opgemetst tegen slede van beton en die is bekleed met arduin. Trap van 15 treden redelijk breed. Vervangen door prefab trap of ter plaatse gegoten betonnen trap, gepolierd of andere bewerking.