Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Afwerking zolder? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Afwerking zolder.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Afwerking zolder:

Vaste trap met kwart draai en leuning laten maken

Vaste, dichte trap met kwart draai, leuning en afwerking balustrade, boven bijpassend maken. Hoogte tussen vloer keuken beneden en vloer zolder boven 2.90 meter. Trapgat beschikbaar beneden oppervlakte voor opbouw naar boven.

Trap naar zolder

Trap om van de eerste verdieping naar de zolder te gaan. De trap dient beneden een kwartdraai te maken en 15 treden te hebben. Afwerking in eikkleur of wit. Wij bekijken graag ook eens de mogelijkheden van metaal/beton... omdat het trapgat niet zo ruim is, wat de installatie kan bemoeilijken.

Veluxramen in overzetdak plaatsen

Wij willen onze zolder inrichten te beginnen met het plaatsen van nieuwe veluxramen. In totaal zouden het er een 5tal zijn; 4 van het type GGU0060R van het type GGU0060R. Wij hebben een overzetdak zonder ramen. Dak werd door ons reeds geïsoleerd, maar er is geen verdere afwerking (gyproc od. ) aanwezig. Er werd onlangs een nieuwe schouw gezet voor de condensatieketel, de oude schouw moet verder afgebroken worden en dat gat moet gedicht worden.

Maken van wand en trap

Plaatsten van een gyproc wandje naar zolder, langs onder uittimmeren van kader met daarin zolderluik (plaatsing van spooktrap). Afwerking rond de trapkader.

Trapgat naar zolder maken

Trapgat maken naar zolder met eventueel afwerking van de trap zelf ook. Bestaand trapgat dichtmaken.

Afwerking zolder, maatkasten.

Wij zoeken een aannemer voor de verdere afwerking van onze zolder.Maken + plaatsen van maatkasten.

Afwerking zolder

Wand tussen zolder en trapgat met deur, ingebouwde kasten en wand met schuifdeuren onder schuin dak., (MDF en gyproc)

Malderen - schuifdeurenproject gang

Een eerste deel omvat de gang naar de living en badkamer waar 3 schuifdeuren (nog één voor elektriciteitskast ook) moeten ingewerkt worden in een wandensysteem bij voorkeur in MDF. Bij nazicht bleek al dat de huidige muren totaal niet recht / waterpas staan. Verwerken van een aantal reeds aangekochte MDF-platen is aangeraden (om de prijs te drukken voor reeds gedane kosten). De muren met ingewerkte schuifdeuren zouden tot een hoogte van 2m40 gaan met daarboven een afwerking met indirecte verlichting. Deel 2 is de gang naar de slaapkamer en zolder. hier zouden 2 schuifdeuren moeten komen van ongeveer 3 m hoogte (gat naar trap voor zolder moet volledig afgesloten kunnen worden). railsysteem voor beide delen zijn nog niet aangekocht, evenals de indirecte verlichting voor de gang en living