Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Afwerking zolder? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Afwerking zolder.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Afwerking zolder:

Trappen plaatsen van eerste naar tweede en naar zolder

We willen graag onze huidige trap vernieuwen en een vaste trap laten steken naar de zolder. Graag willen we zeker weten dat dit praktisch haalbaar is in de zolder. We willen (gezien de smalle en kleine gang) een open houten trap met fijne smeedijzeren afwerking (ballustrade en leuning).

Rubberwood trap naar zolder en trapgat maken

Maken van trapgat in betongewelven. -Dichtten van bestaand gat van zoldertrapje - Trap van 1e verdieping naar zolder boven de trap van gelijkvloers naar 1e verdiep. Wij wensen de trap recht in rubberwood en plateau voor opkomen van de trap. - balustrade aan de muur. - basic maar nette en vooral veilige afwerking van het trapgat op zolder (omranding rond trapgat,kindveilig)

Vaste trap plaatsen

Ik wil graag een trap plaatsen naar de zolder. Er is momenteel een zoldergat met uittrek trap. Maar ik wil een volwaardige vaste trap plaatsen naar de zolder waardoor de zolder ook echt kan gebruikt worden. Er moet hiervoor een opening gemaakt worden in het plafond (is houtstructuur) Ook eventuele afwerking zou ik graag laten doen. Materiaalkeuze van trap maakt voor mij niet uit. Ik woon in een redelijk oud huis dus de plafonds zijn hoger dan in normale huizen. Het moet een draaitrap zijn.

Vaste trap met kwart draai en leuning laten maken

Vaste, dichte trap met kwart draai, leuning en afwerking balustrade, boven bijpassend maken. Hoogte tussen vloer keuken beneden en vloer zolder boven 2.90 meter. Trapgat beschikbaar beneden oppervlakte voor opbouw naar boven.

Trap naar zolder

Trap om van de eerste verdieping naar de zolder te gaan. De trap dient beneden een kwartdraai te maken en 15 treden te hebben. Afwerking in eikkleur of wit. Wij bekijken graag ook eens de mogelijkheden van metaal/beton... omdat het trapgat niet zo ruim is, wat de installatie kan bemoeilijken.

Veluxramen in overzetdak plaatsen

Wij willen onze zolder inrichten te beginnen met het plaatsen van nieuwe veluxramen. In totaal zouden het er een 5tal zijn; 4 van het type GGU0060R van het type GGU0060R. Wij hebben een overzetdak zonder ramen. Dak werd door ons reeds geïsoleerd, maar er is geen verdere afwerking (gyproc od. ) aanwezig. Er werd onlangs een nieuwe schouw gezet voor de condensatieketel, de oude schouw moet verder afgebroken worden en dat gat moet gedicht worden.

Maken van wand en trap

Plaatsten van een gyproc wandje naar zolder, langs onder uittimmeren van kader met daarin zolderluik (plaatsing van spooktrap). Afwerking rond de trapkader.

Trapgat naar zolder maken

Trapgat maken naar zolder met eventueel afwerking van de trap zelf ook. Bestaand trapgat dichtmaken.