Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Balk van houten plafondgewelf vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Balk van houten plafondgewelf vervangen:

Balk van houten plafondgewelf vervangen

Ingenieur is langs geweest en de balk van een plafond moet vervangen worden. Er zit een scheur in. De balk loopt over de volledige lengte van de ruimte, da's 6 meter.

Houten balk van raam voorgevel vernieuwen

Mijn raamkozijn heeft houtrot in de onderste balk,en had graag de balk laten vernieuwen en daarna schilderwerk van het raam + de voordeur. Raamkozijn : 1m60 Br

Houten erkerraam herstellen

Een erkerraam laten herstellen, het gaat over de onderste balk van de ramen. Erkerraam van 4 m;Vast raam.

Ramen herstellen

Aantal houten ramen herstellen. Het gaat over de onderste balk van de ramen.

Houten gesloten trap plaatsen

Trap in hetzelfde hout als de nieuwe houten vloer die op de eerste verdieping ligt,moet er komen. De trap zit aan een kant tegen een steunmuur, aan de andere kant zal een balk lopen. De trap heeft gesloten treden. In de gang onderaan . Er zullen twee treden uitsteken in de gang en dus voorbij de steunmuur komen. In het kader van een renovatie.

Houten trappen plaatsen in nieuwbouw

Wij willen 2 trappen plaatsen in een nieuwbouw. Eerste trap is een gesloten trap aan 1 muur met z treden. Hier ook een houten balk als armsteun. Andere trap is een open trap maar ook aan 1 muur, ook een houten balk als steun. Beide trappen in hout te plaatsen.

Vervangen van 6 houten raamkozijn

Vervangen van onderste horizontale balk van ramen. Afmetingen ongeveer 1.27 meter.

Plaatsen van houten trap

Vakman voor het plaatsten van een gesloten rechte trap (basic&trendy)? Hoogte tss glv-verdiep: +/- 3,11m Breedte trap bovenaan: +/- 0,89m . Na de eerste 2 treden (vertrekkend van verdiep) wordt mogelijk breedte +/- 1,15m dus mss afwerking mogelijk schuinvlak of gewoon verbreding trap. Lengte tss eerste verdiep balkplafond waar trap moet onder gaan is +/- 2,75m (hoogte tss balk en vloer glv is +/- 2,45m, na de balk kan de trap indien nodig nog gemakkelijk 1,5m verder lopen dus maximale werklengte van de trap kan +/-4,25m zijn. Binnentrap in hout.