Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Balustrade plaatsen rond trapgat" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Balustrade plaatsen rond trapgat:

Glazen borstwering terras 1e verdieping

Glazen balustrade van 4.03m x 0.7-0.8m plaatsen op terras op 1ste verdiep. Moet geplaatst worden op tegeldragers.

Balustrade plaatsen rond trapgat

Balustrade plaatsen rond trapgat op zolder. Graag combinatie van hout en inox of RVS en hout.

Nieuwe noodtrap plaatsen

Nieuwe noodtrap plaatsen, stabiel en veilig aan gebouw van 4 verdiepen waar 3 appartementen in zijn. Momenteel metalen noodtrap van gelijkvloers tot 3de verdiep. Trap is zeer onstabiel, heeft dunne en smalle losse treden gelast aan spil waarvan er al zijn afgebroken en opnieuw aangelast. Ook veel geluidshinder bij gebruik van deze trap en de ruimte tussen leuning en treden is volledig open wat onveilig gevoel geeft. Trap heeft een diameter van ong. 1.5m en elk tussenliggend verdiep heeft een brede trede die gelijk loopt met de vloer. Op bovenste verdiep is er een balustrade.

Plexiglas plaatsen aan balustrade terras

ik heb een inpands terras op de 11de V (aan water) op een hoek, dus veel wind! graag had ik voor de bestaande ballustrade (vertikale ijzeren peilers) doorschijnend plexiglas willen laten plaatsen. 2 x afm = 160 cm L x 75 cm B

Plaatsen van balustrade op dakterras

Ik heb een dakterras waar een balustrade in aluminium op wens te plaatsen.

Plaatsen van balustrade op dakterras

Wij zouden graag een zwarte aluminium balustrade op een dak laten plaatsen. Afmetingen zijn 1 kant 3m10, 1 zijde 2m40 en 1 zijde 4m23. Verder zouden wij ook een trap richting het dak willen laten plaatsen met hoogte van vloer tot dak 2m60. Ik kan ook foto's sturen indien nodig.

Plexiglas plaatsen aan balustrade terras

We willen een plexiglas-beschutting zetten tegen een terras-balustrade over een breedte van ongeveer 6 m (breedte terras) + 2 x 1.5 m (diepte terras). Dit is vermoedelijk een tijdelijke oplossing: we nemen een pup in huis, en nemen uiteraard geen enkel risico. PS: er staat op het 8ste verdiep vaak veel wind. Misschien moet daar ook rekening mee gehouden worden!

Rechte steektrap maken en plaatsen

Rechte steektrap (molenaarstrap) zonder balustrade. Tussen eerste verdieping en zolder (hoogte 245cm) trapgat 84cm.