Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Bekleden trappen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bekleden trappen:

Trapbekleding massief hout plaatsen

2 Betonnen trappen bekleden met geolied eik in Z-vorm. De trappen hebben elk 16 treden waarvan 6 draaitreden en 10 rechte treden met optrede van 22cm en 19cm hoog.

Trapbekleding HPL / CPL / laminaat plaatsen

Houten trappen van gelijkvloers tot zolder bekleden met HPL, CPL of laminaat. Het betreft in totaal 41 treden, en 4 tussenstukken.

Trap bekleden

Beiden trappen zijn recht. Met elks 16 treden. De trap van gelijkvloers (0) naar de eerste verdieping (1) ligt tussen 2 muren (88cm breed) op de eerste 4 treden na, hier is het aan de linkerkant open en zou het gat onder de trap moeten worden afgekast. De trap van het 1ste verdiep naar de 2de ligt volledig tussen 2 muren in, 16 tredes en ook 88cm breedte. De staat van de trappen is gestort beton en dient dus uitgeniveleerd te worden. De hoogte van de laatste trede wijkt iets af van de andere treden door de vloeropbouw. Aan de zijkanten van de treden hoeven wij geen 'wangen', de tredes mogen mooi aansluiten met de muur. De treden mogen gewoon recht zijn. trapbekleding - liefst HPL of natuursteen

Trap bekleden

De trap van het gelijkvloers naar het 1e verdiep loopt recht en telt 15 treden. De trap van het 1e naar het 2e verdiep heeft 2 maal een bocht en 15 treden. Er is onderaan een platform/grote trede. Indien mogelijk de bekleding laten doorlopen in de gang op het 2e verdiep. De trappen zijn in hout.

Trapbekleding massief hout plaatesen

2 Rechte betonnen Z-trappen van 16 treden bekleden met berk op hard maple.

Trap bekleden met massief hout

Zou graag de 2 trappen in mijn nieuw huis laten bekleden. De 2 trappen zijn 17 treden met telkens 2 draaien in.

Betonnen trappen bekleden met laminaat

Betonnen trappen afwerken met laminaat of soortgelijk materiaal. Het zijn 2 trappen met 15 treden.

Trap in hout bekleden

Trappen moeten gerenoveerd worden, het liefst bekleden dus de trappen niet afbreken, graag zouden we ook willen weten wat onze mogelijkheden zijn voor de trapleuning te vervangen, die bestaat nu uit hout, ook zouden we graag willen weten of ook de vloeren van elke hal kunnen worden bekleed in dezelfde materiaal als de bekleding van de treden, onze trap bestaat uit 34 treden van beneden tot helemaal boven en 4 hallen.