Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Betonnen buitentrap verwijderen en nieuwe stalen trap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonnen buitentrap verwijderen en nieuwe stalen trap plaatsen:

Betonnen buitentrap verwijderen en nieuwe stalen trap plaatsen

Betonnen buitentrap van 10 treden verwijderen. Nieuwe stalen trap met een bordes naar links van 1m en naar rechts van 2m plaatsen op die plaats met de nodige palen voor ondersteuning. Aan beide kanten van de nieuwe trap ook een leuning plaatsen.

Trap bekleden met rubberen mat

Ben betonnen buitentrap bekleden met bvb rubberen matten.Dit in een school. Dit om glibberigheid te voorkomen. Buitentrap in schoolgebouw.

Afbreken van een betonnen trap

Buitentrap niet uitlopend aan terras en er achteraf aangezet in beton, vertrekt vanuit tuin. Ik wil deze trap met 16 treden laten afbreken.

Betonnen buitentrap verplaatsen

Wij hebben een bel-etage woning met een keuken op de eerste verdieping. Een betonnen trap geeft verbinding van de keuken naar de tuin. Deze trap wensen wij 3 meter te verplaatsen zodat er meer plaats vrijkomt in de tuin.

Buiten betonnen buitentrap en ijzeren leuning renoveren

We wonen in een bel-etage waarbij de eerste verdieping via een trap naar de tuin leidt. Deze trap is in beton met veel oneffenheden die om egalisatie vragen dan beschildering of bezetting. De ijzeren leuning is totaal versleten en onstabiel, wij denken dat ze aan vervanging toe is en/of andere opties.

Trap met hout bekleden

De betonnen buitentrap zou ofwel vervangen dienen te worden ofwel gerenoveerd moeten worden. Ik hou van een houtlook.

Buitentrap installeren

Ik wil een trap van 8 treden hoog, diepte van 1,90 met een stalen frame en 8 betonnen trappen naar de tuin.

Renovatie stenen buitentrap door arduin

Betonnen trap voorzien van houten latten, vervangen door eventueel arduin. Negen treden hoog. Veiliger met leuningen beide zijden voor kleine kinderen. (nu 1 leuning eventueel die herbruiken, andere extra)