Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Betonnen trap bekleden met tapijt" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonnen trap bekleden met tapijt:

Trapgat maken betonnen vloer zolder

Trapgat maken in betonnen vloer voor vaste trap. Momenteel vlizo trap. Vaste trap plaatsen. Oud gat van zolderluik dicht maken.

Betonnen trap bekleden met massief hout

Betonnen draaitrap van 15 treden bekleden met massief hout of steentapijt.

Trapbekleding PVC / vinyl plaatsen

PVC of Vinyl trapbekleding plaatsen. Een deel van de trap is in beton en een deel is uit hout. Houten gedeelte is 12 trappen en betonnen gedeelte is 7 treden die dieper zijn dan de houten treden. Huis is van 1926.

Trapgat maken betonnen vloer zolder

Zolder moet worden omgevormd naar een slaapkamer, daarom moet er: - een trapgat gemaakt worden in de betonnen vloer - een vaste trap gezet worden - oud gat van zolderluik moet gedicht worden

Trapbekleding PVC / vinyl plaatsen

Betonnen trap van 15 treden en 1 uitlooptrede bekleden in PVC of vinyl. Trap is 1m breed en in de draai is het grootste stuk 53cm diep.

Trap bekleden

Betonnen trap van 16 treden bekleden met zwart hout.

Trap bekleden

We willen onze betonnen trap bekleden met houten overzettreden. In totaal 16 treden waar per trede ongeveer 7 centimeter is om mee te werken.

Trap met hout bekleden massief hout

nieuwbouw woning met betonnen kwartdraai trap. rechterkant zijn muren. linkerzijde is open, zijkant trap is reeds deels bepleisterd en onderzijde eveneens bepleisterd.