Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Betonnen trap met hout bekleden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonnen trap met hout bekleden:

Trapbekleding massief hout

Betonnen nieuwe Z trap, moet bekleed worden in hout. Onder de schuinte van de trap moet er een smeedijzeren wand komen en een deur. Deze leidt naar de kelder. Zo is de keldetrap zichtbaar vanuit de gang door de glazen wand.

Betonnen trap bekleden met hout

Onze trap bestaat uit 14 treden in beton. Graag zouden we die laten bekleden in hout

Trap bekleden met massief hout

Gaat om een betonnen trap willen we graag laten bekleding met leuning erbij.

Betonnen trap bekleden

Bestaande situatie zijn twee betonnen ruwbouw trappen die, enerzijds eetkamer en keuken met elkaar verbindt en anderzijds berging en de keuken. Deze moeten bekleed worden. We staan open voor verschillende materialen.

Betonnen trap bekleden met massief hout

Ik wens de betonnen trap te bekleden met massief eikenhouten treden. De trap is recht en bestaat uit 18 treden (17 als je de bovenste trede die eigenlijk overgaat in de eiken vloer niet meetelt). De trap situeert zich tussen twee muren. De afstand tussen de muren is ± 106 cm. De diepte van de treden is tussen de 21 & 22 cm. De betonnen trap moet nog geëgaliseerd worden voordat de treden kunnen bevestigd worden. Naast de bekleding wens ik ook een houten of stalen leuning te installeren.

Betonnen trap bekleden

Bekleden bestaande betonnen trap

Betonnen trap met hout bekleden

Nieuwbouwproject. Betontrap zal worden gegoten door de aannemer. Nadien willen we deze afweken met hout. 2 trappen met elk 15 treden. 2 rechte en 13 verdreven per trap. Breedte: 1m

Trap bekleden in PVC / vinyl

Trap bestaat uit 2 delen: Eerste deel is een betonnen trap zonder bocht, tweede deel is een houten trap met 2 bochten. Graag prijs om de trap af te werken.