Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Betonnen trappen bekleden met PVC vinyl" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonnen trappen bekleden met PVC vinyl:

Betonnen trappen bekleden

Betonnen trap naar 1ste verdiep van 17 treden bekleden met HPL, CPL of laminaat. Ook betonnen trap naar zolder van 15 treden met bocht onderaan bekleden met zelfde materiaal. Graag ook leuningen plaatsen in ongeveer zelfde materiaal.

Trapbekleding massief hout plaatsen

2 Betonnen trappen bekleden met geolied eik in Z-vorm. De trappen hebben elk 16 treden waarvan 6 draaitreden en 10 rechte treden met optrede van 22cm en 19cm hoog.

Trapbekleding PVC / vinyl plaatsen

PVC of Vinyl trapbekleding plaatsen. Een deel van de trap is in beton en een deel is uit hout. Houten gedeelte is 12 trappen en betonnen gedeelte is 7 treden die dieper zijn dan de houten treden. Huis is van 1926.

Trapbekleding massief hout plaatesen

2 Rechte betonnen Z-trappen van 16 treden bekleden met berk op hard maple.

Betonnen trappen bekleden met laminaat

Betonnen trappen afwerken met laminaat of soortgelijk materiaal. Het zijn 2 trappen met 15 treden.

Betonnen trappen bekleden

Het om twee betonnen trappen (recht) boven elkaar, elke trap telt 16 treden. We hadden gedacht om ze te bekleden met hout of laminaat.

Twee betonnen trappen bekleden met eikhout

Bekleding van twee betonnen trappen. De ene loopt van het gelijkvloers naar de kelder en heeft een bocht, de andere gaat van het gelijkvloers naar eerste verdieping. De bekleding graag in eikhout en een balustrade voor beide trappen uit smeedijzer.

Betonnen trappen bezetten in massief hout

In een nieuwbouwproject moet men 2 bestaande betonnen trappen van 15 treden bekleden. De trap draait vanaf de 2de trede, 3 tredes in de draai.