Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Betonplaat leggen en Blokhut Cambrigde plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonplaat leggen en Blokhut Cambrigde plaatsen:

Beton storten voor tuinhuis

Ik zou ook graag mijn tuin willen laten rechttrekken. Omdat het niet overeenkomt qua niveaus. Graag wil ik beton laten storten om tuinhuis op te plaatsen. Afmetingen betonplaat ongeveer: 8m op 3.5 m en 15 cm diep. Met bekisting en wapeningsnet. Na het betonstorten zou ik ook nog graag grasmatten laten leggen. De tuin is ongeveer 9x17m.

Betonplaat leggen en Blokhut Cambrigde plaatsen

Plaatsing van blokhut Cambridge 505 x 295 cm. Hiervoor zou ook nog een betonnen vloer moeten voorzien worden.

Betonplaat leggen en blokhut plaatsen

Plaatsen van blokhut Meribel 410 x 254. Leggen van een betonplaat

Plaatsing blokhut modern

Vakman voor het plaatsen van de blokhut modern met extensie? Totale lengte 8,2m. Ook betonplaat leggen.

Blokhut Cambridge plaatsen en leggen betonplaat

Graag prijs voor plaatsing Blokhut Cambridge 385 x 295 cm + extensie. Ook graag apart een prijs voor de betonplaat hiervoor nodig.

Blokhut plaatsen en leggen gepolierde betonplaat

Graag willen we onze blokhut garage door jullie laten plaatsen. Graag offerte voor het plaatsen, inclusief een eerste oppervlakte behandeling conform de montage instructries en voor het leveren en plaatsen van de gepolierde betonplaat.

Plaatsen nieuwe garage

Afbraak bestaande garage ( vrijstaand ) en volledige plaatsing met afwerking nieuwe garage: afbreken bestaande garage (4x6m) bestaande uit betonplaat. (Opgelet vermoedelijk bestaat dak van deze oude garage uit asbestplaten!) Uitbreken betonplaatvloer bestaande garage nieuwe fundering en vloer leggen garage metsen 4. 60 x 8, 70 (40m²) plat dak plaatsen garagepoort en ramen en/of deur materialen te voorzien door aannemer.

Plaatsing van tuinhuis Wales

Het betreft bij Makro gekochte blokhut Wales. Ik had graag een offerte voor het plaatsen van een tuinhuis Wales (240x180cm) ter vervanging van een oud tuinhuis. Geen betonplaat aanwezig. Leggen jullie dat ook?