Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Betontrap bekleden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betontrap bekleden:

Betontrap bekleden

Het betreft een verdreven trap in beton basisstructuur tussen niv 0 en niv -1. Het betreft een trap met 16 optreden. Liefst uit te werken in Z patroon. Dit betreft werken in een nieuwbouw.

Trapbekleding massief hout aanbrengen

Betontrap ter plaatse gegoten - 16 treden - 1 draai - volledig te bekleden met rubberwood - z-trap design .

Trapbekleding massief hout

De betontrap is ter plaatse gestort. Moet nog afgewerkt worden. 13 treden + 12 stootborden Betontrap te bekleden met massief hout.

Betonnen trap met hout bekleden

Nieuwbouwproject. Betontrap zal worden gegoten door de aannemer. Nadien willen we deze afweken met hout. 2 trappen met elk 15 treden. 2 rechte en 13 verdreven per trap. Breedte: 1m

Betontrap bekleden met rubberwood

Betontrap met kwartdraai bekleden met rubberwood. Het gaat om 15 treden in totaal.

Betonnen trap bekleden met hout

Wij hebben een ruwe gegoten betontrap in onze nieuwbouw en willen deze graag laten bekleden. Deze bekleding enerzijds met hout aan de bovenkant en gepolierde beton aan de zijkanten. Het gaat om een trap met een bocht naar links en voor het overige is deze recht.

Trapbekleding aanbrengen

Graag een vakman voor het bekleden van onze betontrap. Het betreft een geprefabriceerde betontrap van 16 treden in Z-vorm. Deze zit volledig tussen 2 muren. Deze betontrap is nu ca 5 cm lager uitgevoerd dan het afgewerkt vloerpas. Breedte treden : ca 87 cm Optreden : 17,9 cm Aantreden : ca 24 cm We hebben nog geen keuze in houtsoort gemaakt, dus u mag dit vrij aanbieden.

Trap bekleding in rubberwood

Trap met twee kwartslagen van gelijkvloers naar eerste verdieping. Moet nog gemaakt worden. Graag bekleden van de trap in rubber bekleding. Nog te maken in nieuwbouw, betontrap 16 treden, tredehoogte 18, 2x90° steek(lengte) =340cm... betontrapconstructie doe ik! Gelieve offerte betreffende aantreden bekleden met rubber i.v.m. geluidsisolatie.