Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Betontrap storten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betontrap storten:

Betontrap storten

Vernieuwen en vervangen van bestaande houten keldertrap. Hoogte ruimte 2 m, breedte opening +- 63 cm.

Betontrap storten

Rechte gesloten trap tussen twee muren, 90 cm breed, plafondhoogte 2,65, 16 treden (?) voor nieuwbouwwoning

Betontrap storten van gelijkvloers naar kelder

Wij willen een betontrap laten storten van de kelder naar het gelijkvloers voor een nieuwbouw. Dit gaat om een 15 tal treden, rechte trap.

Prefab betontrap plaatsen

Nieuwe trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping. Betonnen basis storten, en dan bekleden. verbouwingswerken: rechte trap - 1 verdieping - om te bekleden met hout (Z-trap). Best ter plaats komen kijken.

Betontrap storten naar kelder

Trap plaatsen: betontrap storen. Graag zouden wij een trap willen laten plaatsen van gelijkvloers naar onze kelder. Wij twijfelen voor een beton trap of in het hout. Te bespreken met de vakman.

Prefab betontrap storten in industriegebouw

Prefab betontrap voor verbouwing dit is voor een industrie. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Een zijde tegen de muur. Rechte trap met boven een bordes van 1 meter op 2 meter ,rechterkant trap die tegen een muur zit langs de zijkant. Ter plaatse komen kijken.

Betontrap storten in nieuwbouw

Nieuwbouwwoning - 1 x trap van gelijkvloers naar verdieping dubbel kwartdraai + 1 x trap van verdieping naar zolder dubbel kwartdraai

Betontrap storten

Betontrap storten in een nieuwbouw. Hoogte bovenkant vloer tot bovenkant vloer 2 m 60, breedte 90 cm, lengte 3 m 38. Van gelijkvloers naar de kelder.