Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Binnendeur plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Binnendeur plaatsen:

Binnendeur plaatsen

Binnendeur te plaatsen. Houten binnendeur tussen studio en garage.

Binnendeur plaatsen

We hebben een grote deur die geplaatst moet worden om de keuken van de living af te scheiden. Afmeting :zware deur : 2 slagen deur , 2 delen met ruitjes.Hoogte 2m15- elk deel 96 cm. Deur te herplaatsen.

Binnendeur plaatsen

Een binnendeur laten plaatsen tussen mijn living en bureau, dit is momenteel gewoon een omkasting waar de vorige eigenaar mdf tegen geplaatst heeft. Ik heb geen verstand of ervaring met dit soort werken, dus graag liet ik dit door een vakman doen, daar ik ook niet weet of dit een standaardmaat, of een deur op maat gemaakt zal moeten zijn. Houten binnendeur.

Binnendeur plaatsen

Ik wil 1 binnendeur laten plaatsen. Deze deur is nog niet aangekocht. Stadaarddeur.

Glazen binnendeur plaatsen

Wij wensen graag een glazen binnendeur type pendeldeur te plaatsen in bestaande deuropening van 2215x835mm. Liefst maatwerk volledige hoogte dus zonder vast stuk bovenaan. Met scharnieren of op vloerpomp. De kant waar de scharnieren in komen is een gemetste muur (dus stevig genoeg om gewicht in te hangen).

Plaatsen inkomdeur appartement

De huidige inkomdeur van het appartement is een gewone binnendeur. Deze zou moeten vervangen worden door een veilige deur.

Pivoterende binnendeur plaatsen

Wij hebben de garage omgebouwd tot een speelruimte. Graag zouden we de ruimte willen afsluiten met een pivoterende deur uit glas of staal. Geen standaarddeur, maatwerk.

Brandwerende deur plaatsen

De huidige inkomdeur van het appartement is een gewone binnendeur. Deze zou moeten vervangen worden door een brandveilige deur met veiligheidsslot die liefst ook geluidsdempend is.