Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Binnendeuren plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Binnendeuren plaatsen:

Oude binnendeuren herstellen en plaatsen

3 Oude binnendeuren plaatsen. 6 Aanwezige deuren opfrissen. Afschuren, schilderen, sloten en klinken vervangen.

Trapbekleding massief hout plaatsen

Trap van 15 treden met tussenplateau van 1.95m x 0.9m na 7 treden bekleden. Treden zijn 0.88m breed. Betontrap is nu 18.4cm hoog en 20cm lang per trede. Gewenste treden 88cm x 25cm met opkant 88cm x 15cm en zijafwerking. Alles tussen muren links en rechts. Leuning op muur 2 x 2.5m ongeveer. 8 Binnendeuren 83 x 201 met ventilatieroosters leveren en plaatsen.

Kleien renovatie woning

Ik wil binnendeuren die ik geschilderd heb laten terug plaatsen, de wanden van de WC afwerken met gyproc, plafond in de keuken schilderen. Losgekomen tegels in de badkamer vasthechten. Lint van de rolluiken vernieuwen. Radiators die geverfd werden terughangen en de verwarming terug aansluiten.

Binnendeuren plaatsen

6 binnendeuren plaatsen.

Deuren plaatsen

Plaatsen van twee houten binnendeuren, 1 gelijksvloers waar nog geen chambrant aanwezig is dus zonder breekwerken. 1 op eerste verdiep waar het oude chambrant eerst dient weggenomen te worden. De deur beneden heeft geen standaard afmeting, die boven vermoed ik van wel.

Houten binnendeuren plaatsen

Schrijnwerker gezocht voor levering en plaatsing 7 houten binnendeuren. Type : Tys invisible serie 63 Laminado platina wit.

Deuren plaatsen

7 binnendeuren voorzien van 6 verticale gefreesde v-naden (voor- en achterzijde, in totaal 12 v-naden per deur)

Plaatsen maatkast en binnendeuren

Ik ben op zoek naar iemand voor volgende zaken: - reeds op maat gemaakte kast plaatsen in onze inkom, is 1.30 m breed en tot aan plafond ( ongeveer 2.50m) - 3 schilderdeuren