Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Blokhut en bijhorende betonvloer plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Blokhut en bijhorende betonvloer plaatsen:

Blokhut Polaris monteren

Plaatsen van blokhut Polaris 330x330 met bijhorende waterafvoer. Betonnen onderplaat is reeds aanwezig.

Blokhut en bijhorende betonvloer plaatsen

Graag wil ik Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 200 cm van Makro laten plaatsen. Dit met betonvloer te voorzien.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Modern (415 x 385) + extensie en bijhorende dakgoten van bij Makro laten plaatsen. Blokhut moet geplaatst worden op een fundering van gepolierde beton.

Plaatsen tuinhuis en fundering

Graag willen wij onze blokhut modern 505 x 295 laten plaatsen. Zowel de blokhut als de bijhorende vloer (inclusief funderingsbalken) werd bij Makro aangekocht en reeds geleverd (afgelopen week). Ook de voorbereidende werken voor het plaatsen van dit tuinhuis willen we door jullie laten uitvoeren. Op de plaats in de tuin waar het tuinhuis geplaatst moet worden is er zeer weinig niveau.

Blokhut Modern plaatsen

Graag zouden wij de moderne blokhut van 505 op 295 uit de Makro willen laten plaatsen met de bijhorende dakgoten ook te monteren.

Blokhut Capri plaatsen

Wat is de kostprijs voor het plaatsen van een blokhut Capri 290X290? Graag ook een afzonderlijke prijs voor de betonvloer en eventueel de bijhorende dakgoten

Plaatsen blokhut Rimini

Graag willen wij onze blokhut Rimini (260 x 200)laten plaatsen door jullie diensten. Is het mogelijk hieromtrent een offerte door te sturen aub? Alles wordt bij ons geleverd binnen 3-4 weken. Het zou zijn om de blokhut te plaatsen alsook de bijhorende vloer en afvoergoten. Adresgegevens bij afspraak

Blokhut met luifel plaatsen

Graag willen bij de blokhut Lodz 496 x 396 cm laten plaatsen, alsook bijhorende luifel 120 x 250 cm en stormverankering. Bijkomend ook nog Carport dubbel 406 x 510 cm Ondergrond is reeds door ons voorzien. Wij hebben nog niets besteld,werken zouden uitgevoerd dienen te worden tussen november 2015 en februari 2016.