Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Blokhut Cambridge plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Blokhut Cambridge plaatsen:

Montage blokhut Modern of garage Cambridge monteren

Wij twijfelen tussen de 2 bovenstaande opties, om als tuinhuis te plaatsen. Blokhut modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd en Garage Cambridge 320 x 535 cm 28 mm. Men moet ook een ondergrond voorzien.

Blokhut Cambridge en ondergrond plaatsen

Graag willen wij volgende blokhut laten plaatsen, ook betonnen bodem moet nog voorzien worden. Dakgoten mogen er ook nog zeker bij, houten vloer is niet nodig. Het betreft blokhut Blokhut Cambridge 295 x 295 cm met extensie van 375 cm.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cambridge 505x295 cm laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te voorzien worden. Inclusief dakgoten.

Blokhut Cambridge plaatsen

Graag willen wij de cambridge blokhut inclusief extensie laten plaatsen. Afmeting 295×295+375. Graag een prijsopgave inclusief dakgoten. Ondergrond is is er al. Nog niet aangekocht.

Blokhut monteren op een bestaande betonplaat

Blokhut Cambridge 505 * 295 en extensie laten plaatsen. De betonplaat ligt reeds klaar voor de blokhut er moet wel nog beton paaltjes voorzien worden voor de extensie.

Blokhut Cambridge 295 X 295 cm plaatsen

Graag willen wij onze toekomstig te bestellen blokhut Cambridge door jullie laten plaatsen. De plaatsing van de vloer is niet nodig, van een goot echter wel. De blokhut dient rechtstreeks op onze reeds gegoten beton geplaatst te worden.

Plaatsen blokhut

Plaatsing van een garage/blokhut Cambridge 535 x 320 cm zonder vloer aangezien mijn bestaande blokhut door stormweer ernstige schade heeft opgelopen enkele dagen geleden Ik wil dezelfde installeren op de bestaande vloer , maar heb een offerte nodig voor de tussenkomst van de verzekering.

Blokhut Villach en garage Cambridge plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Villach 415 x 385 en garage Cambridge 320 x 535 laten plaatsen die wij gaan aankopen in MAKRO. Deze komen op dezelfde plaats als onze vorige die volledig verwoest zijn door storm van zondag 10.03.2019.