Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Blokhut Cambridge plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Blokhut Cambridge plaatsen:

Blokhut Cambridge plaatsen

Graag willen wij de cambridge blokhut inclusief extensie laten plaatsen. Afmeting 295×295+375. Graag een prijsopgave inclusief dakgoten. Ondergrond is is er al. Nog niet aangekocht.

Blokhut monteren op een bestaande betonplaat

Blokhut Cambridge 505 * 295 en extensie laten plaatsen. De betonplaat ligt reeds klaar voor de blokhut er moet wel nog beton paaltjes voorzien worden voor de extensie.

Blokhut Cambridge 295 X 295 cm plaatsen

Graag willen wij onze toekomstig te bestellen blokhut Cambridge door jullie laten plaatsen. De plaatsing van de vloer is niet nodig, van een goot echter wel. De blokhut dient rechtstreeks op onze reeds gegoten beton geplaatst te worden.

Plaatsen blokhut

Plaatsing van een garage/blokhut Cambridge 535 x 320 cm zonder vloer aangezien mijn bestaande blokhut door stormweer ernstige schade heeft opgelopen enkele dagen geleden Ik wil dezelfde installeren op de bestaande vloer , maar heb een offerte nodig voor de tussenkomst van de verzekering.

Blokhut Villach en garage Cambridge plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Villach 415 x 385 en garage Cambridge 320 x 535 laten plaatsen die wij gaan aankopen in MAKRO. Deze komen op dezelfde plaats als onze vorige die volledig verwoest zijn door storm van zondag 10.03.2019.

Blokhut plaatsen

Graag willen we een blokhut laten plaatsen type Blokhut Cambridge 385 x 295 cm + extensie en tevens de betonplaat voorzien. Er is reeds gedeeltelijk voor de helft een betonplaat (van een bestaand tuinhuis dat zal afgebroken worden)

Blokhut Cambridge plaatsen

Blokhut Cambridge 385 x 295 cm + extensie laten plaatsen. Een betonnen ondergrond voorzien wij zelf.

Blokhut plaatsen

Wij willen binnenkort bij jullie blokhut Cambridge (geïmpregneerd) bestellen en hadden vooraleerst graag de prijs geweten voor het monteren van deze blokhut met afmeting 505x295. de dakgoten zouden we erbij willen bestellen maar zouden zelf vooraf voor beton zorgen.