Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Blokhut Cube plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Blokhut Cube plaatsen:

Monteren van tuinhuis

Blokhut monteren op reeds bestaande vloer. Tuinhuis cube 400cm x 320 cm + extentie 400cm geimpregneerd en plafond extentie

Blokhut Cube plaatsen

Graag zouden we blokhut Cube 300 x 300 cm willen aankopen bij Makro.

Blokhut Cube plaatsen

Plaatsen van van deze blokhut 400x320 + extensie 400 cm. De blokhut dient geplaatst te worden. Het terrein is goed bereikbaar. Fundering ook te voorzien.

Blokhut Cube plaatsen

Wij zouden een blokhut cube 500 x 324 willen aankopen op makro en kost willen weten om het te laten plaatsen. Momenteel is ondergrond gazon. dus als we een ondervloer kiezen in hout, dan kan dit gewoon op betonblokken gezet worden? Omdat de vloer dan moet kunnen ademen?

Blokhut Cube plaatsen

Plaatsen van de blokhut cube 500x320cm.

Blokhut Cube plaatsen

Tuinhuis plaatsen model Blokhut Cube, 400x320 met raam in de voorzijde. Bijkomend had ik ook willen weten of de beton-plateau al moet gegoten zijn?

Blokhut Cube plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cube 400 x 324 van Makro laten plaatsen. Wij wensen de installatie inclusief vloer en dakgoten. Ondergrond is voorzien.

Plaatsing blokhut Cube

Plaatsen van de blokhut CUBE 390x200 cm.