Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Blokhut Cube plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Blokhut Cube plaatsen:

Blokhut Cube plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cube 400 x 324 van Makro laten plaatsen. Wij wensen de installatie inclusief vloer en dakgoten. Ondergrond is voorzien.

Plaatsing blokhut Cube

Plaatsen van de blokhut CUBE 390x200 cm.

Plaatsen blokhut

Graag willen we de blokhut Cube 200x300 laten plaatsen in onze tuin. Graag ook klaarmaken van ondergrond en eventueel betonplaat.

Plaatsing blokhut

Blokhut Cube : 400 x 324 laten installeren met een vloer. Ook betonnen plaat te gieten.

Houten blokhut met extensie plaatsen

Volledige plaatsing van een Blokhut Cube 300 x 300 cm + extensie 300 cm. Inclusief het aanleggen van de betonvloer, plaatsen van de houten vloeren en afwerken van de dakgoot.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij de blokhut Cube 300x300 met extensie van 300 laten plaatsen. Blokhut in geïmpregneerd hout; Beton is gegoten door de tuinaannemer.

Blokhut Cube van Makro monteren

Plaatsen blokhut Cube 300*200 cm + extensie 300 cm te laten plaatsen incl regenafvoer. De betonnen vloer is reeds voorzien.

Renovatie tuinhuis (steen, golfplaten)

Transformatie naar blokhut/cube tuinhuis: Verwijderen hellend dak met golfplaten en vervangen door plat dak, nieuwe houten constructie op stenen muren met houten zijwand. 1 deur vervangen, geen raam nodig. Oppervlakte 3,3m br x 4,4m diep. Optioneel houten luifel als zithoek.