Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Blokhut Makro installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Blokhut Makro installeren:

Plaatsen blokhut

Het plaatsen van blokhut Lara van makro 445x295. 28mm.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Tokyo 180x240 van Makro laten plaatsen. Ook dient er een betonnen ondergrond te worden voorzien.

Blokhut cambridge plaatsen

Graag willen wij onze blokhut cambridge 505/295cm van makro laten plaatsen.

Blokhut makro Cube 400x324 monteren

Ik ben op zoek naar een vakman om een Gardenas Cube blokhut van Makro te plaatsen. Er is reeds beton gegoten.

Blokhut Luna plaatsen

Geachte graag willen we blokhut luna met eenoverkapping van 3 meter by makro bestellen.Z

Plaatsen blokhut

Het plaatsen van Tuinhuis Cottage 468 x 553 van makro. Deze dient wel nog aangekocht te worden. Zorgen zelf voor de fundering zodat er gestart kan worden met plaatsen wel graag de afkitting van de vloer door jullie.

Plaatsen Blokhut Makro + terras vergroten

Graag willen wij een tuinhuis Cambridge 505 x 295 (+ extensie) plaatsen en ons huidige terras ineens vergroten. Totaal 40m2 beton oppervlakte nodig voor alles. Alles moet nog gebeuren incl. fundering.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Modern 355 X 295 van Makro laten plaatsen. Wij hebben al een betonnen ondergrond van 300 X 400 laten voorzien bij de aanbouw van ons huis. We gaan er van uit dat dit groot genoeg is voor deze blokhut? Indien dit toch niet groot genoeg zou zijn, is het eventueel mogelijk van extra beton te voorzien waarmee het wel mogelijk zou zijn? Indien dit mogelijk zou zijn zouden we eventueel ook wel interesse hebben in die van 415 X 295. Dakgoten zouden er ook bij geplaatst moeten worden. Is er ook een andere mogelijkheid om onze blokhut te beschermen tegen schimmels etc., dan impregnatie den? Deze goud-groene kleur vinden we namelijk niet zo mooi. De kleur van de blokhut Modern vinden we op zich al mooi, maar willen deze graag beschermen met kleurbehoud.