Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Blokhut plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Blokhut plaatsen:

Blokhut plaatsen

Wij hebben een blokhut besteld bij jullie leverancier 'Azalp'. Deze is geleverd maar de opbouw ervan kan pas binnen 2 maanden gebeuren. Momenteel zijn we op zoek naar iemand die de opbouw kan doen bij ons. Het gaat over een blokhut van 850x300. Betonplaatt ligt er.

Blokhut Cube plaatsen

Tuinhuis plaatsen model Blokhut Cube, 400x320 met raam in de voorzijde. Bijkomend had ik ook willen weten of de beton-plateau al moet gegoten zijn?

Plaatsen blokhut Modern

Vakman voor plaatsing blokhut Modern 415 x 295 met luifel 4m inclusief impregnatie en dakgoten. Betonnen plaat reeds voorzien.

Tuinhuis met fundering plaatsen

Wij zouden graag volgend tuinhuis plaatsen. Blokhut Modern 415 x 385 cm met stalen dak geïsoleerd en stormbeveiliging. Fundering moet ook gegoten worden.

Blokhut plaatsen en ondergrond gieten

Graag willen wij onze blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 380 cm + gratis stormbeveiliging van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien.

Blokhut plaatsen

Plaatsen van een blokhut Modern 505 x 385 zonder uitbreiding. Betonnen ondergrond aanwezig.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut plaatsen. Type Polaris (Makro) van 3.30 m op 3.30 m.

Blokhut Cube plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cube 400 x 324 van Makro laten plaatsen. Wij wensen de installatie inclusief vloer en dakgoten. Ondergrond is voorzien.