Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Blokhut plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Blokhut plaatsen:

Plaatsen Blokhut Makro

Graag willen wij ons tuinhuis Cambridge 505 x 295 cm, door jullie diensten latten plaatsen. Is besteld. Fundering moet niet gebeuren.

Tuinhuis + extentie plaatsen

Blokhut Luna 2.95cm x 2.95cm met extentie van 2 meter we gaan zelf de beton vloer voorzien .

Blokhut plaatsen

Graag willen we ons tuinhuis Modern 415 x 295 cm extensie 400 cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. incl dakgoten.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een tuinhuis van max grootte 3m50 op 3m laten plaatsen. Tuinhuis moet nog aangekocht worden in de Makro. + eventueel plaatsen van dakgoten. Plateau is al gegoten.

Blokhut plaatsen Lara 250 x 250

Graag willen wij een blokhut Lara (250 x 250) plaatsen incl een betonnen vloer. Kan u me een offerte bezorgen voor plaatsing van de blokhut incl betonnen vloer.

Blokhut plaatsen

Tuinhuis Modern 415 x 295 uit het gamma van de Makro ( Blokhut ).

Plaatsen blokhut Lounge

Vakman voor het plaatsen van een blokhut en liefst zo exact mogelijk. Het model dat we wensen te kopen is : Tuinhuis Lounge 485 x 295 cm stalen dak met condensdoek.

Blokhut Luna plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Tuinhuis Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm + gratis stormbeveiliging laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. vloer en dakgoten.