Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Bouwen garage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Bouwen garage:

Garage bouwen

Afzonderlijke garage (Afmetingen: 6 m x 3m) zoals voorzien op BA-plan: fundering conform verslag, crepi met blauwe steen, gladde welfsels, gevelleien tegen uitstekend deel dat zichtbaar is voor de buur, het dieper stuk gemene muur van de buur is onafgewerkt, regenwaterafvoerpijp aluminium, dakrand in alu RAL-kleur, betonnen deksteen aan gemene muur, vlakke paneeldeur, sectionaalpoort gelijnd stucco, voegwerk achter de hand binnen, geen vloerwerken, 1 lichtpunt, 1 schakelaar en 2 stopcontacten

Bouwen van een garage met sandwichpanelen

In zou graag een garage zetten met plat dak in zwarte sandwichpanelen Hier moet een garagepoort en een zijdeur in komen. Afmetingen van losstaande garage moet 4 x 10 meter zijn.

Nieuwe garage bouwen

De architect maakt een ontwerp voor garage. De huidige garage staat er nog maar wordt nog afgebroken als we meer info hebben. Dit moet de vakman doen en dan ook opbouw nieuwe garage.

Garages bouwen

Bouwen van twee garage's tussen andere bestaande garages. Ik heb zelf de oude houten garage al afgebroken. Geen tijdsdruk.

Garage aanbouwen

Garage bouwen van 6. 5*6. 5 maar met schuine zijde , die maakt dat er een verschil is van een meter in de lengte aan 1 kant en dan wordt dat 5. 5.

Garage bouwen

Ik zou graag een garage laten plaatsen van 4 op 10 m met funderingsplaat van 30 cm en vorstranden. Opzij moet er een deur komen en dus ook een automatische poort.

Aanbouwen van garage

Wij zouden op de grond naast onze woning een garage willen bouwen. Bedoeling 1 wagen naast 1 mobilhome van 2,60 m hoogte te kunnen plaatsen. Hadden dus gedacht en toelating van de gemeente om een garage van 6 m breed met 2 elektrische garagepoorten van 2,70 inrijhoogte en 8 m diep met plat dak inclusief betonnen grondplaat van minstens 15 cm met 8 mm 15 x 15 staal betonnet.

Garage aanbouwen

Ik wil een vrijstaande garage laten bouwen met een oppervlakte van 5 op 8 meter met een hoogte van 3,5 meter. De betonplaat is reeds gegoten. Garage voorzien van poort, deur en 2 vensters.