Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Bouwen garage? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Bouwen garage.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Bouwen garage:

Houten garage bouwen

Houten garage 6x 3,5m plaatsen met aansluitend tuinhuis 2 x35m.

Bouwen garage

Garage in metselwerk 3m breed x 7 meter diep en 1 zijde 3m hoog andere zijde 2. 20m hoog (dus schuins aflopend dak) Achterzijde raam van 1m hoog x 2m breed +aan zijkant van 2. 20m 2 kleine ramen van 0. 75 hoog en 1 m breed . Voorzijde een garagepoort

17 garage-units bouwen

Ik zoek een vakman voor het bouwen van 17 grote garage-units. Doen jullie enkel metselwerken? Graag informatie over maar ook indien jullie grondwerken en/of vloerplaat doen.

Garage met plat dak

Ik wil een nieuwe garage laten bouwen met een plat dak, los van een woning maar aansluitend aan garage van buren. Afmeting 4 bij 7,5 meter met elektrische poort en deur aan zijkant. Buitensteen is bedoeld zelfde als nieuwbouw woning. Er is nog geen fundering aanwezig. Adresgegevens bij afspraak.

Garage bouwen

Houtskeletbouw . Ik wil graag in mijn tuin een garage plaatsen van 11,5 x 3,5 m. Vooraan garage en daarachter een ruimte met vooral veel ramen. Gemeente verplicht mij wel helaas om buitenzijde met steen op te trekken.

Bouwen garage

Ruwbouw plaatsen garage 6,5m x 10m

Garage bouwen

Ik zou een grote garage van +- 16m op 7m willen laten bouwen met vooraan 3 sectionale poorten en 1 deur en achteraan 3 ramen en een brede deur.

Garage vernieuwen

Ik beschik over een dubbele garage met golfplaten dak. De bedoeling is dit af te breken en een deftige constructie te bouwen; 1 garage met een poort + een tuinkamer met deur naar de straatzijde, een glasdeur naar de tuinzijde met een klein terras. De constructie moet beneden de 40 m² blijven en max. Hoogte van het dak 3 meter. Graag ter plaatse komen kijken voor advies en prijs.