Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Bouwen garage? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Bouwen garage.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Bouwen garage:

Nieuwe garage bouwen

De architect maakt een ontwerp voor garage. De huidige garage staat er nog maar wordt nog afgebroken als we meer info hebben. Dit moet de vakman doen en dan ook opbouw nieuwe garage.

Garages bouwen

Bouwen van twee garage's tussen andere bestaande garages. Ik heb zelf de oude houten garage al afgebroken. Geen tijdsdruk.

Garage aanbouwen

Garage bouwen van 6. 5*6. 5 maar met schuine zijde , die maakt dat er een verschil is van een meter in de lengte aan 1 kant en dan wordt dat 5. 5.

Garage bouwen

Ik zou graag een garage laten plaatsen van 4 op 10 m met funderingsplaat van 30 cm en vorstranden. Opzij moet er een deur komen en dus ook een automatische poort.

Aanbouwen van garage

Wij zouden op de grond naast onze woning een garage willen bouwen. Bedoeling 1 wagen naast 1 mobilhome van 2,60 m hoogte te kunnen plaatsen. Hadden dus gedacht en toelating van de gemeente om een garage van 6 m breed met 2 elektrische garagepoorten van 2,70 inrijhoogte en 8 m diep met plat dak inclusief betonnen grondplaat van minstens 15 cm met 8 mm 15 x 15 staal betonnet.

Garage aanbouwen

Ik wil een vrijstaande garage laten bouwen met een oppervlakte van 5 op 8 meter met een hoogte van 3,5 meter. De betonplaat is reeds gegoten. Garage voorzien van poort, deur en 2 vensters.

Garage bouwen

We willen in de tuin graag een garage laten bouwen van 4 x 7 x 5.50 meter. Hierbij wensen we fundering, water en elektriciteit, sectionale poort van 3 x 3 meter, enkele deuren, lichtkoepel en een raam achteraan.

Garage bouwen

Garage in dezelfde steen als het huis, verplicht door de bouwvoorschriften. Afmetingen : 4m x 8m, met licht hellend zadeldak. Garagepoort en schuifraam van 2x2m