Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "7 branddeuren op maat maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor 7 branddeuren op maat maken:

7 branddeuren op maat maken

Voor 7 verfdeuren, kern Rf30 met de volgende afmetingen : br. 755 x h. 2015 ; 2 Links- en 2 Rechts draaiende deuren br. 800 x h. 2015 ; rechts draaiend met deurpomp br. 680 x h. 2015 ; rechts draaiend br. 720 x h. 1720 , links draaiend met deurpomp

Nieuwe branddeuren plaatsen

Plaatsen van 2 deuren. De deurbladen zijn 83 cm breed. Eén heeft de standaardhoogte van 201,5, de andere zal op maat moeten worden gemaakt (hoogte 196, en balk erboven kan niet worden aangepast) Muurdikte ca. 22 cm. Brandweerstand : REI30 Beide deuren te voorzien van een deurpomp, een cilinderslot, en gewone deurkrukken.

Plaatsen van 7 branddeuren en maken van kast

Branddeuren plaatsen, 7 in totaal in een pand voor verhuur. Een kast op maat maken voor elektriciteitsstellers te plaatsen. Brandveilige kast maken.

Leveren en plaatsen van 4 branddeuren, ...

Leveren en plaatsen van 4 branddeuren, standaard maat (73 x 2.02) Leveren en plaatsen van 2 verfdeuren met blokkader (onzichtbare scharnieren), standaard maat Leveren en plaatsen van 1 fineer deur (eik) met blokkader (onzichtbare scharnieren) standaard maat Plaatsing voorzien oktober 2008