Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Brandwerende voordeur in appartement leveren en plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Brandwerende voordeur in appartement leveren en plaatsen:

Brandwerende voordeur in appartement leveren en plaatsen

Brandwerende voordeur plaatsen in een studio op het 8ste verdiep. Het zijn de afmetingen van een standaarddeur.

Brandwerende voordeur appartement

Brandwerende voordeur type RF30 plaatsen in appartement. Graag schilderklaar of in uniforme ralkleur.

Brandwerende deur plaatsen

De voordeur van ons appartement laten vervangen door een brandwerende deur.

Brandwerende voordeur plaatsen voor appartement

Wij willen graag de voordeur van ons appartement laten vervangen door een brandwerende deur, ook om in orde te zijn met het logiesdecreet. Hoogte van het deurblad = 199,5 cm Breedte van de deur = 72,5 cm Dikte van de omkasting = 13 cm(binnkenkant 4,5cm/slaglat/rest buitenkant)

Brandwerende voordeur plaatsen in appartement

Aangezien ik in een appartement woon moet mijn voordeur een brandwerende deur worden. Aangezien er veel glas in de huidige deuren zit ben ik op zoek naar een mooie, alternatieve manier om deze te vervangen als brandwerende deur. Er moet sowieso nog glas aanwezig zijn, ofwel in de deur ofwel in het stuk ernaast of erboven.

Plaatsing binnendeuren

Ik wil graag nieuwe deuren (invisible) van Thys laten plaatsen in ons appartement in Wenduine? Het gaat over 4 binnen deuren + 1 glazen deur met voetpomp en een brandwerende voordeur. Juiste adres navragen door de vakman.

Leveren en plaatsen van gelakte binnendeuren

Gelieve ons een offerte te sturen met uw beste prijs voor levering en plaatsing van 30 witgelakte (satiné) binnendeuren met bijpassende omlijstingen en beslag, allen voorzien van een slot 6 brandwerende witgelakte (satiné) deuren (voordeur appartement) met bijpassende omlijstingen en beslag, voorzien van veiligheidssloten Levering en plaatsing zo snel als mogelijk te voorzien (juli 2015)

Nieuwe dubbele voordeur met ...

Nieuwe dubbele voordeur met halletje. Brandwerende binnendeur in een traphal met dichtmaken, afsluiten van tussenverdieping.