Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Buitentrap in metaal plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Buitentrap in metaal plaatsen:

Plaatsen binnen- en buitentrappen

Nieuwbouw, wordt eerstdaags gestart. Twee binnentrappen, zoldertrap en buitentrap. Woning is een bel - etage. Binnen vermoedelijk hout, buitentrap metaal. Houten trappen : bleke kant.

Buitentrap in metaal plaatsen

Graag hadden we een steektrap laten plaatsen die een hoogte van 254 cm moet overbruggen. Dit in het staal, aluminium en RVS. De trap gaat van het dakterras naar de tuin. Langs links zal die tegen de muur moeten komen. Langs rechts zou er dan een leuning moeten voorzien worden.

Buitentrap plaatsen tussen verhoogd terras en tuin

Graag willen wij een trap laten plaatsen om een verbinding te maken tussen het terras en de tuin. Het terras is 2 meter hoog en de trap moet een simpele, rechte trap zijn. We twijfelen nog tussen beton en metaal.

Metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen

Plaatsen van platform tegen gevel aan raamdeur op 1ste verdieping (kan verankerd worden) Vandaar trap van boven naar de tuin: in metaal, RAL 7016, met leuning.

Metalen buitentrap plaatsen

Buitentrap plaatsen in metaal. Voor een buitentrap met platform, inclusief plaatsing, exclusief de fundering onderaan, die we zelf doen Eenvoudig maar roestvrije constructie : Traphoogte +/- 3000 mm breedte 1000 mm Bordes rooster 33 mm x 33 mm 1000 mm x 1000 mm Treden rooster 31 mm x 31 mm 17 x galva 1000 mm breedte Trapwangen : strip 200/8 2 x Bordes : kader strip 100 /8 mm Leuning. Graag ter plaatse komen kijken.

Metalen trap en afsluiting dakterras plaatsen

Ik zoek een specialist om een metalen buitentrap te plaatsen die het terras op de eerste verdieping met de tuin op het gelijkvloers kan verbinden. Hiernaast wil ik ook in hetzelfde metaal een afsluiting voor het dakterras van 2.6 x 2.6 m laten maken.

Metalen buitentrap plaatsen

Wij zij ons huis aanhet verbouwen en zoeken iemand die ons een trap van de gelijkvloers naar eerste verdiep kan bezorgen. Buitentrap in metaal. Afsluiting in mat glas.

Metalen buitentrap met kwartdraai

Een buitentrap te laten plaatsen van een 2,6 m hoogte met een kwart draai , met leuning. Een deel zou tegen de muur komen. Dit mag in metaal zijn. Indien u graag een foto gewenst had kan ik deze zeker eens doorzenden.