Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Buitentrap in metaal plaatsen van terras tuin? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Buitentrap in metaal plaatsen van terras tuin.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Buitentrap in metaal plaatsen van terras tuin:

Buitentrap in metaal plaatsen van terras naar tuin

Wij zouden een trap buiten wensen te plaatsen van ons terras naar ons tuin (+/- 170 cm lager). Deze zou best in metaal uitgevoerd worden met metalen of houten treden. Best ter plaatse komen kijken.

Aanleg metalen buitentrap

Aannemer gewenst voor aanleg van metalen buitentrap. Gezien de tuin lager ligt, moet er een rechte buitentrap komen liefst met klein balkonnetje. Keuze materiaal trap metaal inox.

Rechte buitentrap van gegalvaniseerd metaal met leuning

Een rechte buitentrap van gegalvaniseerd metaal om op het dakterras een extra nooduitgang te voorzien. De trap moet eveneens voorzien worden door een leuning aan beide zijden en een extra leuning op kinderhoogte (60 cm) de dak hoogte bedraagt 3. 40 meter.

Plaatsen van nieuwe buitentrap in metaal

Wij zouden een nieuwe buitentrap moeten hebben die voorlopig budgetvriendelijk is maar wel degelijk en presentabel. De hoogte is 112,5 cm van grond tot overloop , materiaalkeuze is onbeslist en bespreekbaar en de tredes moeten niet zo breed zijn als onze huidige tredes. Foto ter beschikking.

Trapleuning vrijstaande buitentrap

Leveren en plaatsen van trapleuning aan vrijstaande buitentrap. Aan weerszijden een trapleuning in inox-metaal of ander materiaal. Ter plaatse komen kijken is moeilijk uit te leggen.

Plaatsen van buitentrap aan woning aan de voordeur

Buitentrap woning in beton of metaal plaatsen. Graag prijsofferte voor zowel metaal als beton. Graag dringend we zijn al zeer lange tijd zonder trap , en de trap hebben we nodig voor ons voordeur. Adres geef ik mee aan de vakman.

Balustrade terras + buitentrap metaal + ...

Balustrade terras + buitentrap metaal + inox

Ik ben op zoek naar een industrieel ...

Ik ben op zoek naar een industrieel uitziende rechte buitentrap (in metaal) om van de gelijkvloers naar het terras op de eerste verdieping te gaan (+/- 3 meter hoog). Het terras is 8 meter breed en heeft een bijpassende balustrade nodig.