Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Buitentrap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Buitentrap plaatsen:

Plaatsen binnen- en buitentrappen

Nieuwbouw, wordt eerstdaags gestart. Twee binnentrappen, zoldertrap en buitentrap. Woning is een bel - etage. Binnen vermoedelijk hout, buitentrap metaal. Houten trappen : bleke kant.

Buitentrap in metaal plaatsen

Graag hadden we een steektrap laten plaatsen die een hoogte van 254 cm moet overbruggen. Dit in het staal, aluminium en RVS. De trap gaat van het dakterras naar de tuin. Langs links zal die tegen de muur moeten komen. Langs rechts zou er dan een leuning moeten voorzien worden.

Plaatsen van metalen trap

Nieuwe metalen buitentrap plaatsen. Het is bestemd om van het terras naar het dak te kunnen gaan. Ik dacht misschien aan een draaitrap voor veiligheid en plaatsbesparing.

Buitentrap plaatsen

Wij willen een trap van een tuin naar het dak laten zetten. Hiervoor moet er ook een andere trap afgebroken worden. De afmetingen zijn lengte waarover de trap kan lopen is 3m87. De hoogte van de muur is 3m81 en de breedte van de trap kan tot 1m gaan. Ook een balustrade te zetten.

Trap afbreken en nieuwe plaatsen

Ik wil graag de buitentrap vanuit de veranda naar de tuin. Deze bestaat nu uit gietijzer/beton en wil graag een ijzeren of stalen trap met houten (open leggers). Rechte trap met (ik denk) 12 treden.

Buitentrap aan bestaand appartementsgebouw plaatsen

Voor het appartementsgebouw willen de eigenaars graag een buitentrap laten plaatsen aan de linkerzijde van het gebouw, waar nu een sluipweg is gecreëerd. Dagelijks gebruik. De buitentrap moet zorgen voor - een betere bereikbaarheid van de gelijkvloersappartementen - bereikbaarheid voor het verhuizen van zaken uit de achterliggende appartementen (momenteel moeten de bewoners verhuizen via opbouwlift) Er dient wel een afbakening van het terrein voorzien te worden om buitenstaanders te weren.

Metalen buitentrap plaatsen

Er zou een buitentrap moeten geplaatst worden om de zolderverdieping van buitenaf te kunnen bereiken. De zolder bevindt zich op de 2 de verdieping van het het huis en de trap zou langs de zijkant van het huis geplaatst moeten worden.

Metalen of houten buitentrap plaatsen

Ik zoek een nieuwe rechte trap (met ongeveer 20 treden) om van het gelijkvloers buiten naar het terras op de eerste verdieping te gaan. Om op het terras te komen is er een bordes bovenaan nodig (de looprichting is vooruit en dan bovenaan haaks naar rechts). Of een gedraaide trap (1 draai naar rechts) of een trap met twee delen ,een recht, dan halverwege een bordes ? De ruimte is te bereiken door het gelijkvloers (er is geen andere toegang)