Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Buitentrap toegang tot tuin vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Buitentrap toegang tot tuin vervangen:

Buitentrap toegang tot tuin vervangen

Bakstenen buitentrap van 5 treden die toegang geeft tot tuin vervangen door een metalen trap. Moet ook omgedraaid worden.

Metalen of houten buitentrap plaatsen

Ik zoek een nieuwe rechte trap (met ongeveer 20 treden) om van het gelijkvloers buiten naar het terras op de eerste verdieping te gaan. Om op het terras te komen is er een bordes bovenaan nodig (de looprichting is vooruit en dan bovenaan haaks naar rechts). Of een gedraaide trap (1 draai naar rechts) of een trap met twee delen ,een recht, dan halverwege een bordes ? De ruimte is te bereiken door het gelijkvloers (er is geen andere toegang)

Metalen trap plaatsen

De buitentrap moet een verbinding vormen tussen de living en de tuin. Een balustrade en een klein loopvlak is ook noodzakelijk. Momenteel is er toegang tot de tuin via de kelder.

Metalen buitentrap plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken :Gegalvaniseerde buitentrap aan zijgevel gelijkvloerse woning voor toegang tot dak voor onderhoud aflopen. Waar moet de trap geplaatst worden? : Buiten

Nieuwe metalen buitentrap plaatsen

We onderzoeken of de 2 de verdieping via een buitentrap in metaal naar het balkon een toegang/uitgang kan krijgen. Daarvoor zien we links van de voordeur een draaitrap naar ‘t balkon. Het tweede venster (van links naar rechts met rolluik omlaag) zou dan veranderd worden in een houten raam dat toegang geeft naar binnen.

Plaatsen van een buitentrap

Betreft een buitentrap van eerste verdieping naar de tuin. Moet voorzien zijn van een klein bordes( voor toegang tot terras 1ste verdiep.) Het betreft een metalen trap.