Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Carport plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Carport plaatsen:

Carport plaatsen

Graag willen wij onze bij Makro bestelde carport laten plaatsen. Afmetingen 300x543cm. Reeds besteld. Fundering leggen we zelf.

Carport met overdekking terras plaatsen

Houten carport met een stuk extra terrasoverdekking

Houten moderne carport plaatsen

Graag hadden wij een strakke, moderne houten carport laten zetten. Is voor naast half open bebouwing. Afmetingen zijn: 9m lang/4m breed 3m hoog.

Plaatsen van carport met aansluitend tuinhuis

Ik wil een carport plaatsen met aansluitend een tuinhuis, totale oppervlakte +/- 40 m².

Plaatsen carport

Plaatsen carport om camper en auto in te plaatsen dit heeft volgende afmetingen 3,5m hoog en 8,50m op 3,5m. Ik ben er alleen nog niet uit of ik hem losstaand of aangebouwd wil hebben.

Carport plaatsen

Plaatsen van een carport uit het Makro assortiment. Het betreft een carport van het type DOUGLAS met de afmeting-300x600 cm. Nog niet aangekocht.

Plaatsen carport

Het betreft een carport in grenenhout, Alle materialen zoals snel cement beton, stormverankeringen, en een plat dak zijn aanwezig evenals een volledig montage plan. Zelf heb ik niet het gereedschap om het te monteren. De diepte is 7,80m en 2,50m breed van paal tot paal gemeten..Een bezoek ter plaatse zal waarschijnlijk aangewezen zijn om de mogelijkheden te bespreken.

Carport met berging plaatsen

Graag hadden we een carport hout-dubbel-luxe-607-x-760-cm laten plaatsen. Het betonnen dek is reeds klaar en de afwatering aansluiting ligt klaar om op aangesloten te worden.