Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Constructie nieuwbouw dak en ramen houten poort" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Constructie nieuwbouw dak en ramen houten poort:

Constructie nieuwbouw dak en ramen + houten poort

Timmerwerk dak nieuwbouw , de volledige dak constructie in hout. Graag de ramen in paddock, afromosia of andere aan te raden houtsoorten. Ongeveer een 16 tal ramen in hout. Garagepoort in hout.

Zwevende trap maken vanuit woonkamer naar eerste verdieping nieuwbouw woning

Wij zouden graag een trap,laten maken voor onze nieuwbouwwoning te Wolvertem. Deze zou moeten zweven en dus verankerd worden in de muur. Gegevens: dikte 75 mm diepte 250 mm breedte 750 mm. Met hout en metalen constructie.

Maken van zwevende trap

Zwevende trap total 19treden 1m breed. 13 treden,overloop 2,2m enfin dezelfde lijn 6 treden. Het gaat om nieuwbouw. Wat dient voorzien bij ruwbouw? Betonmuur of betonbalk,metalen constructie of betonnen dragers? Is breedte 1 ' doenbaar of beperken tot 90cm? Plan beschikbaar

We willen een carport/berging plaatsen ...

We willen een carport/berging plaatsen tegen de linkergevel van onze nieuwbouw-woning. Deze heeft een maximale lengte van 10 meter en een breedte van 3m10. De lengte van 10 meter wordt opgesplitst in bv. 6,5m voor de carport (tegen de linkergevel) en 3,5m voor de berging (niet meer tegen de linkergevel maar naar de tuin gericht). Indien het gemakkelijker is kan dit eventueel ook opgesplitst worden naar 6m-4m (2 wagens gaan toch nooit onder de carport kunnen) Deze constructie mag eventueel een plat dak hebben maar mag ook een zadeldak hebben (met sneldekpannen zoals huis). We opteren het liefst voor een constructie in baksteen als de kostprijs niet te duur is anders aluminium of hout.