Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Dakramen vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakramen vervangen:

Dakramen vervangen

3 Oude dakvensters op zolder vervangen. Hout. 65 x 85.

Dakramen vervangen

De huidige Velux ramen zijn aan vernieuwing toe. Er moeten in totaal 3 dakramen worden vervangen.

Dakramen vervangen

Vakman voor de vervanging van 2 dakramen Codes van de beide ramen: GGL S06 en GGL M06. Voor het grote raam hadden we ook graag een rolluik gehad voor grootste dakraam. We dachten ook eerder aan aluminium dan hout .

Vervangen van velux ramen

Bestaande woning van 1980. 2 Veluwe dakramen vervangen: standaard afmeting: dak leien: zo min mogelijk schade aan binnenkant + goede isolatie en waterdicht !

Vervangen van 2 velux dakramen en plaatsen van een nieuw dakraam

Wij willen dus 2 veluxramen vervangen en 1 nieuw plaatsen op de kruipzolder. Bestaande ramenGGL7 en GGL 8 De nieuwe in maat GGL 7

Vervangen van 2 Velux dakramen in badkamer

Wij willen onze 2 Veluxen in de badkamer vernieuwen. Type GHL804 3051. Beiden hebben een buiten zonnegordijn, een binnenverduisteringsgordijn en een rolhor aan de binnenzijde. Alle delen origineel Velux. In de mate van het mogelijke te hergebruiken. Zo niet ook nieuw te voorzien. Vervanging dient herstel van bestaande gyproc panelen te omvatten.

Vervangen dakramen + eventueel extra dakraam steken

Twee oude ramen vervangen die momenteel afmeting 105x110 cm hebben door twee ramen met 114x118cm. Graag zouden wij het verschil zien in prijs tussen aluminium en kunststof en tussen wentelbare ramen en uitzetbare ramen. Tot slot denken we ook na om één of twee extra -en dus nieuwe- dakramen te steken aan de andere kant van het dak en vroegen we ons af wat hiervan de meerprijs is.

Dakramen vervangen

Er zijn 2 dakramen die niet meer sluiten . Zij moeten misschien volledig vervangen worden (deze maten niet meer te verkrijgen? ) . Afmeting nu : raam H ca 121 B ca 58 . Kader ca 130 op 70.