Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Dakterras in hout vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakterras in hout vernieuwen:

Balustrade voor terras maken

Ik ben op zoek naar hulp om een balustrade langs ons dakterras te plaatsen. Ondergrond: hout. Omtrek: 12m. Hoogte 1,2m. Materiaal - hier zijn we op zoek naar een goede prijs-kwaliteit verhouding, onderhoudsvriendelijk. Kan hout zijn inox, metaal, glas.

Houten balustrade plaatsen

Wil zouden graag een houten balustrade op mijn dakterras willen deze niet doorkijkend dus geen sierwerk in hout. Het gaat om 2 balustrades van elk 12m lang, qua hoogte vrij hoog zodat ik niet veel inkijk heb van de buren.

Dakterras in hout vernieuwen

Wij willen graag ons dakterras vernieuwen met een houten vloer en schutsel (langs 1 kant). Andere kant is reeds in orde door de buren. De oppervlakte is 15m². Ook in houtwerk.

Balustrade, trap en schutting plaatsen voor dakterras

Voor een dakterras willen wij een balustrade, een trap naar de tuin en een schutting (privacy buren). Liefst in hout of hout en metaal gecombineerd. Waar moet de trap geplaatst worden? : Buiten.

Buitentrap in beton, hout of metaal plaatsen

Graag offerte voor buitenttrap in metaal, beton of hout. Trap naar dakterras met hoogte van 3,5m De trap zou ook een kleine draai hebben, met een armleuning.

Omheining rond dakterras

Wij hadden graag een omheining rond ons dakterras. De afmeting van het terras is als volgt : 7,20 meter breed, 3,30 meter diep. We hadden graag een omheining in hout en met een hoogte van minimum 2 meter.

Buiten balustrade in hout maken

Wij zouden een houten ballustrade (24 lopende meter incl. Twee trappen) willen plaatsen voor ons dakterras type Sint-Andrieskruis. De steunen kunnen echter niet in de ondergrond bevestigd worden. Mogelijks met ingebouwde stopcontacten en verlichting in de steunen. De constructie mag niet te zwaar ogen en geen al te grote belemmering vormen naar het uitzicht. Voorkeur gaat uit naar hardhout. Graag ter plaatse eens komen kijken om te zien wat de mogelijkheden zijn , en dan een datum af te spreken voor aan de werken te beginnen.

Dakterras in hout

Ik heb nu een dakterras op de 2de verdieping en zou het graag laten herstellen en een balustrade aan de achterkant plaatsen. Dakterras op roofing en een balustrade in aluminium.