Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Dakterras met houten trap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakterras met houten trap plaatsen:

Dakterras met houten trap plaatsen

Maken van een dakterras en het plaatsen van een houten trap.

Houten tuinwand plaatsen

Ik heb een dakterras bij mijn appartement van 36m². Ik zou graag een degelijke houtsoort gebruiken als omheining. Ik heb een gedeelte van 9m lang die +/- 1m hoog mag zijn en een gedeelte van 4m lang die +/- 1,5m hoog mag zijn.

Houten balustrade plaatsen

Wil zouden graag een houten balustrade op mijn dakterras willen deze niet doorkijkend dus geen sierwerk in hout. Het gaat om 2 balustrades van elk 12m lang, qua hoogte vrij hoog zodat ik niet veel inkijk heb van de buren.

Dakterras in hout vernieuwen

Wij willen graag ons dakterras vernieuwen met een houten vloer en schutsel (langs 1 kant). Andere kant is reeds in orde door de buren. De oppervlakte is 15m². Ook in houtwerk.

Houten balustrade op dakterras plaatsen

Zou graag op mijn plat dak een balustrade plaatsen en later nog een terras aanleggen. Terras A is ongeveer 20m². En terras B 8m². De balustrade zal dan op de roofing komen.Werken uit te voeren voor het bouwverlof.

Aanleggen niet-dragend dakterras

Betreft een voorlopig terras op een niet-dragend dak, zonder geen zij-steunmuren. Het achterstuk is indertijd tss 2 huizen gebouwd zonder zijmuren gezet. Probleem misschien ..? Maar nu wil ik wel kunnen genieten van een dakterras dat toch een aantal jaar meegaat. Graag een houten dakterras in lichte houtstructuur, liefst met een simpele balustrade dat allemaal weggenomen kan worden, voor later. Daarnaast heb ik ook een oude vintage teak kast waarvan 1 deur e.d. aan ontbreekt. Graag zie ik deze hersteld worden door iemand met passie voor schrijnwerkerij.

Plaatsen balustrade dakterras

Balustrade plaatsen op padoek-houten dak terras van 19 m lengte met 3 rechte hoeken. Adresgegevens bij afspraak.

Buiten balustrade in hout maken

Wij zouden een houten ballustrade (24 lopende meter incl. Twee trappen) willen plaatsen voor ons dakterras type Sint-Andrieskruis. De steunen kunnen echter niet in de ondergrond bevestigd worden. Mogelijks met ingebouwde stopcontacten en verlichting in de steunen. De constructie mag niet te zwaar ogen en geen al te grote belemmering vormen naar het uitzicht. Voorkeur gaat uit naar hardhout. Graag ter plaatse eens komen kijken om te zien wat de mogelijkheden zijn , en dan een datum af te spreken voor aan de werken te beginnen.