Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Deur herstellen of vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Deur herstellen of vervangen:

Houten deur herstellen

Betreft herstelling van 1 houten deur: onderste deurblad en randen zijn eruit of beschadigd. Betreft een nieuw stuk.

Glas in achterdeur vervangen en vier deuren herstellen of vervangen

Ik wil het glas in de achterdeur (naar de tuin) vervangen. Het is een dubbelglazeerd houtdeur waar de binnenste is gebarsten. De deur is gemeten tot 223cm op 80cm, met het binnenkader dat bedragen ~208cm op ~66cm. Ik wil vier deuren en kozijnen (hout) herstellen/vervangen na waterschade. De deuren is gemeten 208cm op 73cm, en de kozijnen zijn 7cm. De deuren moet ook geschilderd zijn.

Herstellen aluminium buitendeuren

Wij hebben een probleem bij zowel de inkomdeur, als een zijdeur. 1) Inkomdeur: een van de scharnieren van de ingangsdeur is stuk. De deur sluit niet goed meer en sleept vaak over de vloer. 2) Zijdeur: de hendel (klink) hangt los. De sluitplaat komt niet volledig overeen (werd nu voorlopig door een van onze medewerkers vaster gemaakt). De deur sleept over de stenen vloer, wellicht hangt deze niet recht. Hierdoor sluit de deur niet goed meer en loopt er dus, bij hevige regenval, water binnen.

Deur herstellen of vervangen

Door inbraak zijn de deur en het kader van die deur van mijn appartement naar de traphal op verschillende plaatsen geforceerd. Ze moeten gerepareerd en/of vervangen worden.

Gat in holle binnendeur herstellen

Deur is tegen knop verwarmingselement geslagen waardoor gat aan één kant van een holle binnendeur.

Houten poort herstellen

Houten poort is naar binnen getrokken, scharnieren zijn losgekomen. Men moet ook een houten lat vervangen en het slot herstellen. Deur van 160 cm hoog en 130 cm breed.

Herstellen van eiken deur

Eiken voordeur tochtvrij maken .Zijkanten zijn versleten. Nieuwe kader moet er komen. liefst zo snel mogelijk

Herstellen omlijsting ramen

Het betreft het nakijken en herstellen van alle houten kozijnen van mijn ramen. Daarnaast ook vervangen van een deur gaat om een tuindeur, de omkadering is goed de deur zelf hangt er vanaf. In allerslechtste geval vervangen van de ramen. Van de afmetingen heb ik geen idee.