Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Deur herstellen of vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Deur herstellen of vervangen:

Groot kantelvenster/deur herstellen

Het kantelvenster dat ook dienst doet als deur is uit de haak en is toe aan herstelling.

Glazen deur herstellen

Ik had graag de ophanging van mijn glazen deur laten vastzetten. Op dit moment draai ik de vijs regelmatig aan maar ze komt steeds opnieuw los. De deur is dan eigenlijk niet meer bruikbaar. De glazen deur zal er even uit moeten gehaald worden om dit te kunnen doen.

Herstelling deur berging op terras

De buitendeur van de berging op het terras van ons appartement is kapot waardoor we ze niet meer toe krijgen en ze steeds weer open waait. Op zoek naar een vakman om dit te herstellen.

Deur herstellen of vervangen

Geforceerde deur is aan de onderkant beschadigd en moet hersteld worden. Indien dit niet mogelijk is de deur te vervangen.

Ingebroken deur herstellen of vervangen

Deur is ingebroken. Het houten raamkozijn aan de kant van de deur is gebarsten en eraf gebroken. Zat vast met nagels in de muur. Deze zijn nu losgekomen.

Vervanging van binnendeur

Vervangen van deurblad 80 cmx 200 cm, herstellen van deurkader, vervangen van afwerkingslijst tegen plafond lengte 2m. Vervanging van binnendeur na waterschade vervangen van deur en deurlijst

Inbraakschade deur herstellen en slot vervangen

Na een poging tot inbraak schade aan deurlijsten en slot vervangen + klink herstellen.

Deuren herstellen na inbraak

- Herstellen van houten kelderdeur na inbraak. Het slot werd geforceerd en er is schade aan deur en omkadering. Eventueel plaatsing van extra beveiliging en/of aangepaste deur. - Herstellen aluminium deur inkomhal na inbraak (alu frame geplooid).