Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Deur op maat maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Deur op maat maken:

Deur op maat maken

Ik wil graag een deur op maat die zowel voor de trap als de kamer kan dienen. Houten deur.

Houten tuinhuis maken

Tuinhuis te maken in thermowood. Afmetingen van 3 meter op 3 meter. Dubbele deur. Zadeldak De voorziene betonplaat is 3,25 op 3,25 Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...) Blokhut op maat.

3 binnendeuren op maat maken

1 deur in houtstructuur schilderdeuren, 2 panelen; boven (900x550) mat glasonderste vast deurgat is 1800x750mm rechtsdraaiend. 1 deur 2 panelen gat 1800x680mm linksdraaiend. 1 deurgat 1915 x770 2 panelen, linksdraaiend met een hoek af rechts ( voor het dak) zodat de rechterhoogte1780 is en de bovenkant 635.

Kastdeur op maat voor keuken

Binnenkort start ik met mijn totale keukenrenovatie. Ik zoek een elegante gripvrije matwitte kastdeur op maat (klikopensysteem?). Ik zou willen dat de kast mooi mee opgaat in de witte muurwand links en rechts. Mijn keukenmeubelen zullen ook matwit zijn. hoogte 2m08 breedte 85cm Dikte van de deur is niet belangrijk.

Verschillende schrijnwerken uitvoeren

Een boekenrek op maat,een luik (plafond),een omkassing van een bestaande deur in kelder,alles in MDF

Harmonicadeur vervangen door gewone deur

Harmonicadeur tussen badkamer en keuken dient vervangen te worden door gewone deur. Deur op maat in hout.

Dubbele deur op maat maken

Ik wil graag een blank houten tweedelige deur laten maken. Huidige deur verwijderen we zelf, dus enkel voor maatwerk en installatie.

Tuinhuis op maat metsen

Een gemetst tuinhuis van ongeveer 4 x 4 m met grote matglazen deur. Ik dacht aan plat dak of andere oplossing die toelaat om zonnepanelen te plaatsen. Verder ook nog een overdekking om de auto te plaatsen.