Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Deuren brandwerend El30 plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Deuren brandwerend El30 plaatsen:

Deuren brandwerend El30 plaatsen

Ik heb controle gehad door de brandweer en kreeg in het verslag te lezen dat de binnen deuren(vier) uitgevend op de traphal brandwerend "El30" moeten zijn. Ik zoek een erkend schrijnwerker die deze job kan uitvoeren 4 tal deuren, schilderdeuren.

De volgende schrijnwerken moeten nog ...

De volgende schrijnwerken moeten nog worden uitgevoerd te Antwerpen, Bordeauxstraat. Doorslaggevend in de offerte is de snelle levering. Wanden en kast 1. Kast voor gasmeter, electriciteit en brievenbus met brandwerende deuren (BR60), brandwerend RF 1 (gelijkvloers) 2. Wand met deurtjes (hierachter zit het schouwkanaal met warmtetoestel, electriciteitskast en leidingen, brandwerend RF 1/2 (1ste verdiep) 3. Wand met deurtjes (hierachter zit het schouwkanaal met warmtetoestel, electriciteitskast en leidingen), brandwerend RF 1/2 (2de verdiep) 4. Wand met deurtjes (hierachter zit het schouwkanaal), brandwerend RF 1/2 (3de verdiep) 5. Brandwerende deur (BR60) en deurpomp, deurlijst, brandwerend RF 1 (gelijkvloers)