Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Deuren op maat maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Deuren op maat maken:

Deuren op maat maken

Ik zou graag binnendeuren op maat willen laten maken in een gerenoveerde woning. Drie maal doordraaiende deuren met verstevigde veerscharnieren en verbrede kassementen in verband met muurdikte, de maten van deze deuren zijn alle drie afwijkend van de normale maat van deur. Twee maal enkeldraaiende deuren voor berghok en toillet, deze maten zijn standaard.

Plaatsen binnendeuren

Wij zijn op zoek naar op maat gemaakte (6) binnen deuren in het wit + plaatsing.

Nieuwe deurlijsten plaatsen

Wij zijn een huis aan het renoveren en zijn op zoek naar iemand die nieuwe deurlijsten kan maken en plaatsen. Voor enkele ruimtes zou er ook een volledig nieuwe deur voorzien moeten worden. In totaal gaat het om 10 deuropeningen waar lijsten voor voorzien moeten worden, waarbij ook minstens 2 volledig nieuwe deuren op maat geplaatst moeten worden. De plakwerken zijn reeds uitgevoerd, en 2 deurenlijsten op het gelijkvloers zouden idealiter voor 04/11 geplaatst moeten worden (voor de plaatsing van de vloer).

Hoekkast op maat maken in gang

Ik wil graag een hoekkast laten maken voor op een gang op een 2de (en tevens hoogste) verdieping. Afmetingen: van deur tot hoek (links)= 96 cm; van hoek tot trapleuning (rechts)= 131 cm; hoogte = 267 cm; diepte=60 cm. Er zou een kledingroede van +/- 100 cm aanwezig moeten zijn (voor het opbergen van jassen) en eventueel een (aparte) ruimte voor strijkplank en verder zo veel mogelijk planken. Graag afwerken met deuren. Doel van de kast = opbergen van jassen, (veel) schoenen, poetsgerief, ...

Ramen en deuren plaatsen

5 kleine ramen (kelder, WC, naast voordeur, badkamer), 1 schuifraam, 1 buitendeur, 1 venster. op maat gemaakt worden. Materie: PVC. Verbouwing.

Binnendeuren plaatsen

Opmeten voor het maken en plaatsen van binnendeuren. Het gaat om 5 deuren in totaal, één daarvan moet men op maat maken aangezien dit geen standaardmaat is.

Nieuwe branddeuren plaatsen

Plaatsen van 2 deuren. De deurbladen zijn 83 cm breed. Eén heeft de standaardhoogte van 201,5, de andere zal op maat moeten worden gemaakt (hoogte 196, en balk erboven kan niet worden aangepast) Muurdikte ca. 22 cm. Brandweerstand : REI30 Beide deuren te voorzien van een deurpomp, een cilinderslot, en gewone deurkrukken.

Schoenkast op maat maken

Ik wil graag een schoenenkast laten maken met 2 deuren (geen schuifdeuren) en inlegplanken. Hoogte:200 cm Breedte:120 cm Diepte:40 cm