Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Deuren plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Deuren plaatsen:

Deuren plaatsen

Plaatsen van 9 voorgeschilderde binnendeuren n renovatieproject in Mortsel.

3 nieuwe binnendeuren plaatsen

Nieuwe binnendeuren plaatsen Oude deuren vervangen door nieuwe fineer eiken binnendeuren met omkasting op de gelijkvloers. Het gaat om 3 deuren in totaal. Deuren (sluitwerk is reeds uitgefreesd), hangwerk nog niet uitgefreesd. Alles is voorhanden. Oude deuren kunnen we zelf uitbreken.

Aangekochte deuren plaatsen

3 binnen deuren plaatsen. Liefst deze week. Deuren zijn reeds aangekocht. Standaarddeuren.

Drie glazen binnendeuren en douchewand plaatsen

In een nieuwbouwwoning drie glazen deuren (drie maal 90 cm breed en ongeveer 2,5 m hoog) en een douchewand van 2m hoog en 1,2m lang laten plaatsen. + indien mogelijk ook nog twee spiegels van 75 op 100.

Nieuwe ramen plaatsen in stacaravan

Graag offerte voor nieuwe ramen en deuren voor stacaravan Willerby Granada. Lengte 28x12. Ramen : 5 deur : 1 Materiaal in PVC

Nieuwe binnendeuren plaatsen

Oude deuren vervangen door nieuwe binnendeuren met omkasting. Het gaat om 10 deuren in totaal.

Plinten plaatsen en andere klussen uitvoeren

100 lopende meter plinten plaatsen. Hiernaast ook plafond afwerken, 2 gevelroosters plaatsen en 5 losgekomen tegels terug vastzetten. Ook twee deuren af te werken.

Deuren brandwerend El30 plaatsen

Ik heb controle gehad door de brandweer en kreeg in het verslag te lezen dat de binnen deuren(vier) uitgevend op de traphal brandwerend "El30" moeten zijn. Ik zoek een erkend schrijnwerker die deze job kan uitvoeren 4 tal deuren, schilderdeuren.