Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Deuren plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Deuren plaatsen:

Nieuwe deuren maken en plaatsen

Plaatsing 5 gelakte deuren en klinken op de bovenverdieping. Standaard maten, materialen zijn te bekijken bij de vakman.

Deuren plaatsen

Plaatsen van twee houten binnendeuren, 1 gelijksvloers waar nog geen chambrant aanwezig is dus zonder breekwerken. 1 op eerste verdiep waar het oude chambrant eerst dient weggenomen te worden. De deur beneden heeft geen standaard afmeting, die boven vermoed ik van wel.

Deuren plaatsen

7 binnendeuren voorzien van 6 verticale gefreesde v-naden (voor- en achterzijde, in totaal 12 v-naden per deur)

Ramen en deuren plaatsen open balkon

Ik heb een open balkon (met dak) thuis ongeveer met een grootte van 6 meter op 6 meter. Graag wil ik er ramen en een deur laten zetten, liefst duurzaam materiaal (PVC/ Aluminium?).

Deuren plaatsen

Deuren van merk Thys (of gelijkaardig) plaatsen, het zou gaan om 4 binnendeuren met standaardmaten (80 of 83 cm op 2 meter ongeveer).

Deuren plaatsen

Dubbele terrasdeur van 1.9m x 2.4m plaatsen. Achterdeur van 1m x 2.5m plaatsen. Binnendeur plaatsen.

Branddeuren plaatsen

Brandwerende deuren plaatsen in studentenhuis: 1 Brandwerende deur in gemeenschappelijke keuken. 1 Brandwerende deur in andere gemeenschappelijke ruimte. Geen standaardafmetingen.

Vier deuren plaatsen

Ik zou graag op het 1ste verdieping en toegang naar de 2de verdieping de deuren laten verwijderen en een nieuwe kader met deur willen laten plaatsen. Dit moeten geen speciale deuren zijn.... Eenvoudige schilderdeuren met klink en slot.