Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Deurgat maken en deur plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Deurgat maken en deur plaatsen:

Deurgat maken en deur plaatsen

Deurgat maken van hal naar slaapkamer. Plaatsen van deur. Standaard maten.

3 binnendeuren op maat maken

1 deur in houtstructuur schilderdeuren, 2 panelen; boven (900x550) mat glasonderste vast deurgat is 1800x750mm rechtsdraaiend. 1 deur 2 panelen gat 1800x680mm linksdraaiend. 1 deurgat 1915 x770 2 panelen, linksdraaiend met een hoek af rechts ( voor het dak) zodat de rechterhoogte1780 is en de bovenkant 635.

Twee binnendeuren en houten wand plaatsen

Bij de renovatie van onze living hadden we graag 2 binnendeuren op maat laten maken (zie foto in bijlage) en uitleg onder. We zoeken een schrijnwerker die twee binnendeuren kan plaatsen en een houten wand. Eén van deze deuren bevindt zich onder een trap en geeft toegang tot de kelder. Naast deze deur zou ook een wand van een 10-tal cm breed moeten gemaakt worden die het trapgat afsluit en waarin stopcontactdozen en lichtpunten zullen geïntegreerd worden door onze elektricien. De deur op de foto verdwijnt. De andere deur komt in het bestaande deurgat.

Tuinhuis verder afwerken

Wij willen ons tuinhuis verder afwerken: Plaatsen van een deur (momenteel enkel een deurgat) Afwerken van de muren Volledig winddicht maken Materiaal in Ytong.

Maken van deurgat en plaatsen van een buitendeur

Ik wil vanuit de tuin mijn berging kunnen bereiken. Hiervoor moet er een deurgat gemaakt worden waar er nu een raam zit en dus nieuwe deur in plaatsen...

Wij hebben nog 3 deuren van 204 cm die ...

Wij hebben nog 3 deuren van 204 cm die nog perfect in orde zijn. We zouden die eventueel nog willen gebruiken. Maken jullie kassementen (+ chambranten) op maat voor een bestaande deur? Zo ja, over wat voor prijzen spreken we dan? De deuren zijn 204 cm, de deurgaten 208 hoog, 80 cm breed, 2 deurgaten zijn 21 cm dik, een derde deurgat is 11 cm dik. Wat is de prijs als we 3 verfdeuren op maat laten maken? Zoals gezegd: de deurgaten zijn 208 cm hoog, hoe groter de deur die erin past, hoe beter. Daarnaast willen we voor de badkamer graag een matglazen deur. Kan een glazen deur zonder kader voldoende goed aansluiten voor een badkamer? Zo ja, wat zou de prijs ongeveer zijn voor een matglazen deur zonder kader, met kassement en chambrants voor een deurgat van 208 x 80 x 11 cm?

Garage/werkplaats los van woonst : nieuw ...

Garage/werkplaats los van woonst : nieuw dak in Ideplaten met lichtstroken, van 2 naar 1 poort, vensters dichtmetsen, buitenmuren met Idepl., houten tussenschot verwijderen, nieuw deurgat maken, elecriciteit aanpassen, ander hekken met afsluiting, Bekaertafsluiting verwijderen en ev. andere kleine karweien. De garage wordt NIET afgebroken en alles blijft er in tijdens de werken.