Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Nieuwe deurlijsten plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe deurlijsten plaatsen:

Plaatsen 2 grenen deuren + lijsten + trap naar zolder

Ik wil 2 grenen deuren laten plaatsen, breedte 83, met deurlijsten + een trap(ladder) naar zolderruimte. Materiaal en plaatsing.

Nieuwe deurlijsten plaatsen

Wij zijn een huis aan het renoveren en zijn op zoek naar iemand die nieuwe deurlijsten kan maken en plaatsen. Voor enkele ruimtes zou er ook een volledig nieuwe deur voorzien moeten worden. In totaal gaat het om 10 deuropeningen waar lijsten voor voorzien moeten worden, waarbij ook minstens 2 volledig nieuwe deuren op maat geplaatst moeten worden. De plakwerken zijn reeds uitgevoerd, en 2 deurenlijsten op het gelijkvloers zouden idealiter voor 04/11 geplaatst moeten worden (voor de plaatsing van de vloer).

Vervangen van huidige kelderdeur

Vervangen buitendeur kelder. Plaatsen nieuwe deur en deurlijsten. Afmetingen 199op 85 cm. Mag kleine venster in zijn.

Deuren op maat laten maken

Ik zou graag binnendeuren laten plaatsen, liefst enkel de deuren want de deurlijsten staan er nog, zou dit mogelijk zijn voor een 5-tal deuren?

Afwerken ramen en deuren

Wegens het verbreken met de vorige aannemer die de ramen geplaatst heeft, zijn er nog enkele zaken die voltooid moeten worden. -ramen langs buiten afkitten -vensterbanken plaatsen -vliegraam plaatsen voor schuifraam -deurlijsten voor voordeur -nieuwe kelder deur plaatsen (beschadigd geraakt door werken buren)

Plaatsen van 4 binnendeuren

Plaatsen van 4 binnendeuren in kunststof en dit in bestaande deurlijsten

Opnieuw plaatsen bestaande volhouten deur en deurlijsten

Ik zou graag een bestaande deur en deurlijsten terug laten plaatsen in een muur die opnieuw bezet en betegeld is waardoor deze 7cm dikker is. Daardoor zou er een nieuwe deurkader moeten gemaakt worden, zodat bestaande deur en deurlijsten opnieuw kunnen bevestigd worden. Er is geen nieuw beslag nodig.

Deurlijsten verwijderen

Klusman of schrijnwerker voor deurlijsten te verwijderen en achteraf terug te plaatsen.