Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Dichte trap plaatsen in een nieuwe woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dichte trap plaatsen in een nieuwe woning:

Trapbekleding in massief hout plaatsen

Het is een trap met een kwartdraai.Er zijn 15 treden.Het betreft een dichte trap. Trap in beton. Trap bekleden met hout.

Dichte trap plaatsen in een nieuwe woning

Ik wil een rechte, dichte trap plaatsen in een nieuwbouw. Ik wil onder de trede led verlichting plaatsen.

Trapbekleding te vernieuwen

Het is een oude trap met een volle dichte leuning en de trap kraakt. Momenteel ligt er een donker rode tapijt op. Vernieuwen van trap door nieuw tapijt, laminaat op te leggen of decaperen trap. Bezig met renovatie en dient nieuwer gemaakt te worden.

Houten trap vervangen en leuning voorzien

Graag zouden wij onze trap vervangen door een nieuwe trap. De trap nu is een oude houten trap. De trap is ingedeeld als: trap, platform en een trapje van 5 treden. Graag ook een leuning en dichte treden. Ook willen wij bespreken wat de mogelijkheden zijn voor onze trap naar de 2de verdieping waar nu een plaatsbesparende trap staat, maar enorm gevaarlijk.

Houten dichte trap plaatsen

Plaatsen van houten trap met 16 treden met 90 graden draai onderaan en bovenaan. Het gaat om een dichte trap. Men moet ook eerst de huidige houten trap komen verwijderen voor men nieuwe gaat plaatsen.

Maken van trapkast onder trap op maat

Een witte trapkast laten maken voor onder de dichte trap in onze inkomhal. Graag hadden we twee deurtjes laten inbouwen in de trapkast. Achter het grootste deurtje hadden we graag veel plaats om onze stofzuiger en dergelijke op te bergen. Achter het kleinere deurtje mogen 1 à 2 schabben zijn voor de stockage van onder andere rollen wc papier.

Houten trap plaatsen

Ik wil graag een houten, rechte trap met één of meerdere draaien laten plaatsen. Het moet een trap zijn met 15 dichte treden met 1 bocht en een leuning. Het is voor een trap binnen, bezig met een renovatieproject.

Trap bekleden met sisal of dik wol

Wij willen graag een bestaande houten trap herbekleden. Momenteel plakt er een lelijk tapijt aan vast. Graag opnieuw bekleden met sisal of dikke wollen tapijt. Er zijn 14 volledige treden, één draai. Het is een dichte trap. Zijkanten moeten niet bekleed worden.